Reklama

Skylink spustil testy kanálov Filmbox Extra 1, Filmbox Family a Retro Music TV v MPEG-4

Satelitná platforma Skylink dnes spustila technické testy kanálov v štandardnom rozlíšení (SD) Filmbox Extra 1, Filmbox Family a Retro Music TV v MPEG-4. Znamená to, že pre príjem je nutný satelitný HD prijímač. V dobe písania správy bolo na programoch aktivované už aj EPG (elektronický programový sprievodca), ale stanice neboli ešte dostupné pre zákazníkov. Všetky tri programy vysielajú prostredníctvom satelitu Astra 3B (23,5°E) na frekvencii 11 797 MHz.
Pokračovanie nižšie:


Ku kanálom je priradený systém podmieneného prístupu IRDETO (CAIDy: 0D96 a 0624) čo naznačuje, že budú dostupné iba zákazníkom s novými dekódovacími kartami Skylink IRDETO/IRDETO ICE. Pre majiteľov kariet Cryptoworks ako aj CS Link (Cryptoworks/IRDETO) nebudú tieto programy dostupné.

Filmbox Extra 1 a Filmbox Family sú úplne nové programy pre zákazníkov satelitnej platformy Skylink. Retro Music TV už je dostupné v ponuke Skylinku, no vo formáte MPEG-2. Spustením vysielania v úspornejšom formáte MPEG-4 môže znamenať v krátkej dobe ukončenie vysielania kanálu Retro Music TV na frekvencii 11 895 MHz.

Technické parametre pre príjem:
Družica: Astra 3B (23,5°E)
Frekvencia: 11 797 MHz
Polarizácia: Horizontálna
FEC: 3/4
SR: 27500
Modulácia: 8PSK
Norma: DVB-S2

Filmbox Family
Filmbox Family
Filmbox Extra 1

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Ano stále sa tam všetko opakuje dokola okrem FILMBOX HD ten sa dá pozerať…

  2. Tieto sú aj u freeSAT by UPC Direct a žiadna veľká sláva to nie je. Ešte FilmBox Family sa dá, no…

  3. mě tyto 3 programy nefungují a to mám kartu ICE Skylink a satelitní receiver mám taky HD nechápu proč a když se podívám na čtečku karet tak my to čte kartu jako Cryptoworks a nejde to přepnout na Irdeto všechny pr. my fungují jen tyto ne

    1. Programy ešte nie sú dostupné pre zákazníkov, preto vám to nefunguje.

Komentáre už nie sú povolené.