Reklama

MIXBOX – nový programový balíček v satelitnej platforme Skylink

FILMBOX, obchodná značka spoločnosti SPI International, rozširuje svoju prítomnosť v Českej republike a na Slovensku, spustením ôsmich nových televíznych kanálov na satelitnej platforme Skylink.

Kanály FILMBOX budú ponúkané v prémiovom balíku s názvom MIXBOX, ktorý divákom prináša filmy, šport, módu, dokumenty ako aj vysielanie pre dospelých.
Pokračovanie nižšie:


Ponuka MIXBOX obsahuje aj kanály vo vysokom rozlíšení (HD): filmový kanál Filmbox HD, športovú stanicu Fightbox HD, dokumentárny kanál Docubox HD, lifestyleový kanál Fashionbox HD a trojicu programov pre dospelých Erox. Balíček ďalej obsahuje filmové kanály Filmbox Family a Filmbox Extra 1. Mesačné predplatné balíka MIXBOX vyjde na 243 Kč (s DPH) v Českej republike a 9,6 EUR (s DPH) v Slovenskej republike.

Rozšírenie našej ponuky v Českej republike a na Slovensku je pre nás dôležitý krok. Divákom prinášame naše svetové novinky vo formáte HD,“ hovorí Vlani Farhi, zakladateľ a výkonný riaditeľ spoločnosti SPI International.

Verím tomu, že naši zákazníci nový balíček MIXBOX veľmi privítajú. Pre službu Skylink spustenie šestice nových HD kanálov z rodiny FILMBOX znamená potvrdenie našej pozície najširšej ponuky HDTV obsahu na oboch trhoch,“ hovorí Jaromír Glisník, predseda predstavenstva spoločnosti M77 Group.

SPI International je už po niekoľko rokov významným hráčom na českom a slovenskom trhu. Značka FILMBOX sa dostala do povedomia verejnosti v oboch krajinách aj vďaka rozsiahlej filmotéke SPI, ktorá obsahuje najväčšie hity Hollywoodu, poklady európskej kinematografie ako aj seriálov popredných európskych a amerických producentov.

Nový balíček v ponuke Skylinku prináša aj nový kanál Fightbox HD – celodenné vysielanie MMA, boxu, Muaï Thai, karate, suma a mnohých ďalších bojových športov. Väčšina programov a prenosov je z produkcie špičkových líg a federácií ako UFC alebo Karate World Championships.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Dobrý večer, zaslai sme sms na tých 10 dní zdarma, boli námprogramy aktivované, ale nevieme ako ich máme nájsť, nenaskočili nám a nevieme ich nastaviť. Chcem Vás poprosiť, ako by sme ich vedeli nastaviť.

    Ďakujem

    Štrignerová

Komentáre už nie sú povolené.