Reklama

Legendy popu už dnes so skupinou LOJZO

Jeden z najúspešnejších programov Rozhlasu a televízie Slovenska pokračuje. Piatkový večer bude na Jednotke opäť v znamení najväčších slovenských a českých hitov. Od 21. septembra pokračujú Legendy popu. Hviezdy, ktorým čas neubral na lesku a sláve, piesne, ktoré si spieva niekoľko generácií. Nesmrteľné hity najväčších legiend bude spievať mladšia generácia spevákov a hudobníkov.

Po veľkom diváckom úspechu programu Legendypopu, v ktorom poctu dostali Marika Gombitová, Lucie Bílá, Karel Gott, Robo Grigorov, Vašo Patejdl, Miro Žbirka, Peter Nagy, Richard Müller, Karol Duchoň, Beáta Dubasová, Ján Lehotský, Pavol Hammel, skupiny Olympic, Elán a Tublatanka, bude pokračovať ďalšia, nemenej atraktívna a v poradí už tretia séria. Od 21. septembra sa 13 piatkov bude spomínať spolu so skupinou Lojzo, Janou Kocianovou, poctu dostane aj Vidiek, Jiří Korn, Hana Zagorová, Helena Vondráčková, zaspomíname si aj na Jara Filipa, Waldemara Matušku a priestor dostanú nesmrteľné hity Michala Davida či najväčšie vianočné hity. Na „dušičky“ v piatok 2. novembra je pripravený špeciálny večer, ktorý bude patriť umelcom, ktorí žiaľ už žiadnu ďalšiu pieseň nenaspievajú. Zaspomíname si na Zoru Kolinsku, Evu Kostolányiovú či Michala Dočolomanského. Programom bude sprevádzať dvojica Milan Zimnýkoval a Kristína Farkašová.
Pokračovanie nižšie:


Prvú časť tretej série Legiend popu budeme naživo vysielať už v piatok 21. septembra o 20.10 a spomínať budeme na skupinu, ktorá práve v týchto dňoch oslavuje 30-te výročie svojho vzniku. Ľudový Orchester Jednoduchej Zábavy Obyvateľstva, teda LOJZO. Tešiť sa môžete na hity Učiteľka chémie v podaní Lukáša Adamca, Marián Čekovský zaspieva Anča, si drahá ako Volvo, Kuly pridá Že mi je ľúto, atmosféru najkrajších sviatkov v roku priblíži Katka Koščová Každý deň budú vraj Vianoce, bude aj Toreádor Karol v podaní Sama Tomečka, Otto Kolmann a Kochansky band My nie sme Taliani a Funny fellows zahrajú Vincentka van Goghová. Glosátormi piatkových Legiend popu budú Milan Lasica, Marcel Forgáč a členovia skupiny LOJZO Tomáš Fabor a František Mikurčík.

Pre fanúšikov je pripravená aj špeciálna podstránka na webe legendypopu.stv.sk, na ktorej nájdete množstvo zaujímavých rozhovorov, profily legiend či súťaže o voľné vstupenky na priamy prenos, stretnutia s legendami a pod. Špeciálna stránka Legiend popu na facebooku bude pravidelne ponúkať divákom možnosť vyhrať vstupenky na priame prenosy tretej série tejto hudobno-zábavnej šou. Viac informácií nájdete na facebook.com/LegendyPopu

Legendypopu, šou plnú emócií a spomienok na najväčšie hudobné osobnosti vysielame na Jednotke každý piatok od 20.10. Táto šou vám ukáže hviezdy tak, ako ste ich doteraz ešte nevideli a hlavne nepočuli!

(RTVS)

Mohlo by vás ešte zaujímať