Reklama

TV Patriot nevysiela kvôli technickej odstávke až do konca augusta

Televízia patriot, ktorá vysiela prostredníctvom satelitu ASTRA 3B (23,5°E) nebude vysielať počas celého augusta kvôli technickej odstávke. „TV Patriot upozorňuje divákov na technickú odstávku vysielania televízie od 1.8.2012 do 30.8.2012„, informuje svojich divákov samotná televízia na svojich oficiálnych webových stránkach.
Pokračovanie nižšie:


Aktuálne nie je možné prostredníctvom satelitu ASTRA 3B (23,5°E) TV Patriot ani naladiť, keďže bola odpojená aj programová pozícia na frekvencii 11 836 MHz.

Pripomeňme, že v máji došlo k odpojeniu vysielania TV Patroit na satelite Thor 6 (0,8°W) a televízia šírila svoj signál ďalej iba prostredníctvom satelitu ASTRA 3B (23,5°E).

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Blbost na Parabole žvástajú:

    Televízia patriot, ktorá vysiela prostredníctvom satelitu ASTRA 3B (23,5°E) nebude vysielať počas celého augusta kvôli technickej odstávke. “TV Patriot upozorňuje divákov na technickú odstávku vysielania televízie od 1.8.2012 do 30.8.2012“, informuje svojich divákov samotná televízia na svojich oficiálnych webových stránkach.

  2. na stranke Patriotu klamu a zavadzaju ludi, už im zrušili aj frekvenciu na Astre 3B a nahradil novou TV DAJTO 🙂

  3. Stačí aby zaplatili za september a sú tam zas. Samozrejme nie je normálne aby prestali vysielať… len tak ze „letná pauza“

Komentáre už nie sú povolené.