Reklama

TV JOJ predstavila hlavné projekty pre jeseň 2012

Jeseň na obrazovkách TV JOJ bude patriť overeným formátom, ale aj niekoľkým novinkám. Ako prvý sa na televízne obrazovky dostane seriál z dielne Andyho Krausa Pod povrchom, ktorý na JOJke štartuje už tento pondelok 20. augusta o 20,20 hod. a v špeciálnom premiérovom týždni diváci seriál uvidia denne od pondelka do štvrtka v hlavnom vysielacom čase. Nový seriál prinesie na televízne obrazovky nielen nový príbeh, ale aj nové a neopozerané tváre. Najmä tie overené tváre diváci uvidia už v X. sérii aktuálne najúspešnejšieho slovenského seriálu Panelák, ktorý sa na obrazovky vráti od pondelka 27. augusta. V úvodnom premiérovom týždni diváci Panelák uvidia od pondelka do štvrtka o 20,20 hod., seriál Pod povrchom dostane v tomto týždni vysielací čas v utorok, v stredu a vo štvrtok o 21,30 hod.
Pokračovanie nižšie:


Pondelok 27. augusta bude štartovacím dňom aj pre očakávanú novinku režiséra Petra Nuňéza – Recept na bohatstvo. Novú šou nielen o varení, ale najmä o možnosti zbohatnúť na svojom či rodinnom recepte, bude TV JOJ vysielať vždy v pondelok o 21,30 hod. Recept na bohatstvo bude zároveň veľkým premiérovým projektom Adely Banášovej na obrazovkách JOJky. Rovnako v pondelok 27. augusta sa v nových častiach vrátia na obrazovky hrdinovia komediálneho seriálu Hoď svišťom, ktorý sa bude vysielať pravidelne v pondelok po Recepte na bohatstvo.

Od posledného augustového týždňa diváci TV JOJ uvidia už premiérové časti obľúbenej Súdnej siene, ktorá je pravidelnou jednotkou na trhu vo svojom vysielacom čase medzi 18,00 – 19,00 hod.

Ďalšie premiérové formáty TV JOJ postupne spustí v týždni od 3. septembra, v ktorom odštartujú aj dva mimoriadne úspešné a overené projekty – Česko Slovensko má talent 3 a Farmár hľadá ženu 3. Talentová šou, ktorá je už po tretíkrát spoločným projektom TV JOJ a TV Prima, bude patriť opäť k najatraktívnejším projektom jesene. A opäť s najlepšou porotou v zložení Lucie Bíla, Martin Dejdar a Jaro Slávik a nenahraditeľnými moderátormi Martinom Pycom Rauschom a Jakubom Prachařom. Česko Slovensko má talent 2 bol vôbec najúspešnejší nespravodajský formát televíznej sezóny jeseň 2011 / jar 2012, žiadny iný formát na žiadnej inej stanici v uplynulej sezóne nedosiahol vyššie čísla sledovanosti.

Rovnako úspešný bol v uplynulých sezónach formát Farmár hľadá ženu, ktorý si v každom vysielacom čase dokázal poradiť s ponukou konkurencie a bol výraznou jednotkou na trhu. V tretej sérii sa predstaví viac farmárov a dokonca aj jedna farmárka, ktorá si hľadá muža. Opäť nebude núdza o kontroverzné i vtipné situácie, ale aj o veľkú lovestory. Farmár hľadá ženu 3 štartuje v sobotu 8. septembra.

Prvý septembrový týždeň sa do ponuky JOJky vrátia aj premiérové vydania magazínov TOPSTAR a Nové bývanie. TOPSTAR sa bude od 9. septembra vysielať v nedeľu – vždy v pevnom vysielacom čase o 17,00 hod. Od septembra bude TV JOJ premiérová aj počas dňa – napríklad predpoludním bude vysielať premiérové nové časti reality šou Dom snov a novinku Pekelná kuchyňa s Gordonom Ramsayom.

Približne v polovici septembra odštartuje v USA druhý ročník najväčšej speváckej šou X FACTOR USA, v ktorej pôjde opäť o astronomickú výhru 5 miliónov dolárov. Po minuloročnom úspechu pri tom opäť nebude chýbať TV JOJ, ktorá ponúkne na svojom hlavnom programe úvodné castingové kolá, finálové prenosy bude vysielať stanica PLUS.

Okrem pravidelných relácií uvidia diváci JOJky v nastávajúcej sezóne aj špeciálne vydania úspešnej šou Extrémne rodiny a postupne sa na obrazovky dostanú aj ďalšie novinky, o ktorých budeme včas informovať. Na svojich divákov už čakajú napríklad premiéry seriály Dr. Ludsky 2 a Lokal TV, pripravené máme aj ďalšie novinky. Významné zastúpenie na obrazovkách TV JOJ budú mať aj akvizičné tituly – na divákov čaká niekoľko exkluzívnych filmových premiér, ale aj nové časti obľúbených seriálov, vrátane aktuálne najúspešnejšieho seriálu Kosti.

(PR TV JOJ)

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentár

  1. Dobre že túto tv som prestal pozerať lebo čo už vysielajú to je hnoj.

Komentáre už nie sú povolené.