Reklama

Topfun sprístupnil svoju aplikáciu aj na televízoroch LG

Topfun Media v spolupráci s ďalším výrobcom televízorov – spoločnosťou LG Electronics, nasadili na záver letných prázdnin prvú verziu aplikácie online videopožičovne Topfun.
Pokračovanie nižšie:


Po úspešnom vývoji bola 30.8.2012 vďaka spolupráci, ktorú tieto spoločnosti uzavreli, sprístupnená všetkým zákazníkom, ktorí si zakúpia LG Smart TV model, v roku 2012 aplikácia videopožičovne Topfun. Aplikácia sprístupňuje všetky funkcie Topfun teda možnosť z výberu viac ako tisícky titulov v režime TVOD (jednorazové nákupy predovšetkým prémiových filmov). Zároveň je možné tu využívať služby Topfun Štart a Topfun Nonstop, ktoré na báze predplatného ponúkajú neobmedzené sledovanie veľkých balíkov filmov. V aplikácii je tiež sprístupnená služba payTV, kde už teraz môže zákazník sledovať 13 TV kanálov všetkých žánrových kategórií.

Vývojári Topfun už teraz pripravujú aktualizáciu tejto aplikácie, kde bude okrem iného sprístupnené vyhľadávanie filmov, ale aj nový spôsob prepínania TV kanálov.

Od tejto chvíle budú mať desiatky tisíc zákazníkov po celej Slovenskej a Českej republike prístup k najnovším filmovým hitom priamo na jedno stlačenie diaľkového ovládača. S minimálnou vhodnou internetovou rýchlosťou 3Mbps.

V súčasnej dobe už tiež prebieha legalizácia aplikácií pre TV Philips, Sharp, Panasonic a niekoľkých ďalších TV značiek.

(Topfun)

Mohlo by vás ešte zaujímať