Reklama

ČR: FANDA dostupný už aj v DVB-T

FANDA, nový televízny kanál skupiny Nova, ktorý zahájil svoje vysielanie pred šiestimi týždňami, bude od dnes 24. augusta dostupný českým divákom aj prostredníctvom DVB-T vysielania v multiplexy 4. FANDU je tak možné naladiť ako v satelitných platformách Skylink, CS Link, freeSAT by UPC Direct, DIGI TV či v káblových, alebo IPTV sieťach aj v DVB-T.
Pokračovanie nižšie:


Z interných dát a výskumov, ktoré máme k dispozícii, vidíme aj po tak krátkej dobe od spustenia FANDY jeho veľký úspech a potenciál. Zaradením do pozemného vysielania tak nadväzujeme na tento úspech v existujúcich platformách a pokračujeme v rozširovaní jeho dostupnosti,“ hovorí Jan Andruško, generálny riaditeľ TV Nova.

Sme radi, že sme svojou ponukou služieb a pokrytia dokázali osloviť tak významného hráča, akým CET 21 rozhodne je. Fanda je veľmi atraktívny program a veríme, že pre divákov bude silnou motiváciou pre naladenie práve našej siete,“ hovorí Radim Pařízek, konateľ spoločnosti Digital Broadcasting, ktorá prevádzkuje v ČR štvrtý multiplex.

Zoznam vysielačov a kanálov MUX 4 v ČR (stav k 24.8.2012):

* jedná sa o súčasný a budúci kanál, na ktorý sa v danej lokalite bude v blízkej dobe prechádzať.

Mohlo by vás ešte zaujímať