Reklama

Skylink sprístupnil kanál DocuBox HD svojim zákazníkom

Po niekoľko dňovom internom testovaní sprístupnila satelitná platforma Skylink dokumentárny program vo vysokom rozlíšení DocuBox HD aj svojim zákazníkom. V súčasnosti nie je jasné či sa jedná o trvalý, alebo len dočasný stav. Bližšie informácie zisťujeme. Aktuálne však môžu tento program prijímať zákazníci s kartami Skylink IRDETO a IRDETO ICE.
Pokračovanie nižšie:


Vysielanie kanálu DocuBox HD bolo v dobe písania tejto správy dostupné len v anglickom jazyku a s bulharským EPG.

Aktualizované:
Podľa Jaromíra Glisníka, predsedu predstavenstva spoločnosti M77 Group je program DocuBox HD dostupný len v rámci testov, kde sa testuje ako dokážu satelitné prijímače na našom trhu spracovať parametre DVB-S2 transpondéru (FEC:5/6) na ktorom vysiela DocuBox HD.

Technické parametre pre príjem:
Družica: ASTRA 3B (23,5°E)
Frekvencia: 11 817 MHz
Polarizácia: Vertikálna
FEC: 5/6
SR: 27500
Norma: DVB-S2
Modulácia: 8PSK
Kódovanie: áno
Provider: Satellite BG

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Takže to beží aj na kartách ktoré nemajú predplatené nič…

  2. Dnes vecer som prepinal telku asi hodinu a nic som nenasiel co by ma zaujalo. S nadavkami ze v bedni zasa nic normalne, idem radsej na internet. A tam pozitivna sprava- Docu box- nový kanál na skaylinku.
    Zapnem znova tv a pozeram.
    Kvalita obrazu u mna nic moc, uroven skor SD ako HD, ale obsahovo velmi vyhovuje. Cestopisy a priroda to naozaj mozem, u mna trefa do cierneho. Budem rad ked tam ostane aj keby ze v horsej kvalite.

  3. Dobrý deň, športový kánal už ide a na akej družici je..

  4. Neviem, mne sa javil tento kanál (keď som sa naň ešte pred mesiacom u Bulharov na chvíľu kukol) ako nejaký treťotriedny Discovery Channel. Asi slúži skôr na kvantitatívne navýšenie počtu HD kanálov.

  5. Pre mňa bude vždy zaujimavejšie pozerať na treľotriedny dokument z južnej ameriky, ako na nekonečne slovenské a česke ružové záhrady, paneláky, farmy, pláže a podobné zúfalosti. Filmy prakticky vymizli, so športom to ide tiež pekne dole vodou- gulečnik, wresling, šipky a karty.

Komentáre už nie sú povolené.