Reklama

Skylink: Servisný poplatok je možné zaplatiť už aj v hotovosti u predajcov

Spoločnosť M77 Group, ktorá prevádzkuje satelitnú platformu Skylink,dnes sprístupnila možnosť úhrady Servisného poplatku všetkým svojim predajcom, ktorí majú k dispozícii aktivačný web. Pre zákazníkov platformy Skylink to znamená, že nemusia uhrádzať servisný poplatok, ktorý začne platiť od 1. septembra 2012 prostredníctvom poštovej poukážky, či bankovým prevodom, ale môžu zájsť k vybranému predajcovi a zaplatiť servisný poplatok priamo v hotovosti podobne ako sú zvyknutí pri aktivácie programov.
Pokračovanie nižšie:


V prípade hotovostnej platby u predajcov treba spomenúť, že nie je možné uhradiť poplatok na jeden mesiac, či štvrťrok, ale iba rovno na jeden rok a to v hodnote 14,4 eur.

Ak vlastníte kartu Skylink či CS Link a chcete si overiť platnosť Servisného poplatku môžete využiť nižšie uvedenú webovú stránku kde si to overíte jednoducho po zadaní čísla vašej dekódovacej karty.

Webová stránka pre overenie platnosti Servisného poplatku:
https://registrace.skylink.cz/cms_eshop/fee/cz/FEE_NewChargeCard.do

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Dobrý deň,

    máme 3 karty, chcem sa opýtať či máme platiť servisný poplatok za všetky 3 karty, keď sú karty pod jednou strechou, alebo iba za 1 kartu?

    Za Vašu odpoveď Vám ďakujem

    1. Pokiaľ chcete používať všetky tri, tak by ste mali zaplatiť.

  2. Dobrý deň, snažím sa vám dovolat,no vždy vám tam hraje hudba,žiadna operátorka to neberie.Chcem sa vas spýtat,mam číslo karty 4 251 651 9461 prijímač AMIKO,nejdu mi slovenske a české programy,vraj mam do 15.10.2013 bezplatne.Chcem sa spýtat ako to vlastne je.Dakujem za Vašu odpoved

Komentáre už nie sú povolené.