Reklama

Rádio Slovensko je ráno opäť najpočúvanejšou stanicou v krajine

Rádio Slovensko je ráno od šiestej do deviatej hodiny a tiež v časoch 18.00 – 19.00 a 22.00 – 23.00 hod. najpočúvanejšou rozhlasovou stanicou na Slovensku. Vyplýva to z posledných výsledkov národného prieskumu spotreby, médií a životného štýlu MML – TGI spoločnosti Median SK za obdobie od 2. 4. 2012 do 24. 6. 2012 v parametri „počúval včera“. Rádio Slovensko dosiahlo v tomto období podiel na trhu (share) 19,5 % a je tak aj naďalej druhou najpočúvanejšou rozhlasovou stanicou na Slovensku. Cez víkend má najvyšší podiel na trhu Rádio Slovensko, čím sa v sobotu a nedeľu stáva lídrom na slovenskom rozhlasovom trhu.
Pokračovanie nižšie:


Trhový podiel rozhlasových programových služieb RTVS (Rádio Slovensko, Rádio Regina, Rádio Devín, Rádio_FM a Rádio Patria) na slovenskom rozhlasovom trhu bol v sledovanom období spolu takmer 30 %. V trenčianskom, trnavskom a nitrianskom regióne je najpočúvanejšou rozhlasovou stanicou Rádio Slovensko, ktoré počúva najviac hlavných živiteľov domácností (vyše 525 tisíc).

Aj tento prieskum počúvanosti spoločnosti Median SK dokazuje, že rozhlasové programové služby RTVS si dlhodobo a kontinuálne udržiavajú významné postavenie na slovenskom rozhlasovom trhu.

(RTVS)

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentár

  1. Sa nečudujem, Expres sa už nedá počúvať melú doooookola to isté…..

Komentáre už nie sú povolené.