Reklama

Prichádza Fanda – piaty kanál skupiny Nova

Spoločnosť CET 21, prevádzkovateľ kanálov TV Nova, Nova Cinema, Nova Sport a česko-slovenskej verzie MTV, dnes 14. júla 2012 spustí už svoj piaty kanál. Stanica s názvom FANDA bude programovo zameraná primárne na mužské publikum. Vysielať bude 18-20 hodín denne a jeho program budú tvoriť filmy, seriály, šport, fighling, dokumenty a erotické seriály.

Televízna stanica FANDA je najnovším prírastkom do rodiny kanálov skupiny Nova. Jeho vysielanie bude spustené v sobotu 14. júla 2012 o 16:00 vojnovým filmom Červený barón. Od 20:00 sa potom diváci môžu tešiť na český thriller Kajínek. Primetime prvého vysielacieho dňa bude ďalej patriť priamemu prenosu boxerského duelu medzi Davidom Hayom a Dereckom Chisorom o titul majstra sveta WBO v superťažkej váhe.
Pokračovanie nižšie:


V rámci našej multikanálovej stratégie sme sa v tejto chvíli rozhodli spustiť mužsky orientovaný kanál s ohľadom na zvyšujúci sa záujem po takto profilovanom obsahu. Cítime tak divácky potenciál i potenciál uspokojiť inzerentov, ktorí tak budú môcť lepšie cieliť svoje kampane,“ hovorí Jan Andruško, generálny riaditeľ TV Nova.

V programe sa zameriame na premiérové seriály, filmy a šport, vrátane v Českej republike neprávom prehliadaného fightingu ako je napríklad box alebo wrestling. Divákom prinesieme taktiež unikátne dokumenty a v neposlednej rade taktiež erotický obsah. V tejto súvislosti by som rád zmienil našu pôvodnú reláciu RedNews, teda nahé správy, ktoré budeme vysielať každý všedný deň o 22:00,“ dodáva k programu Marek Kindernay, riaditeľ kanálov FANDA a Nova Sport.

FANDA bude od začiatku svojho vysielania voľne dostupný v káblovej a IPTV televízii v rámci základnej programovej ponuky v ČR ako aj v satelitných platformách Skylink, CS Link a DIGI TV (ČR). V satelitnej platforme freeSAT by UPC Direct sa zatiaľ v najbližšej dobe neobjaví.

V letnej programovej schéme TV Fanda diváci nájdu napríklad premiérové časti seriálov 24 hodín (siedma séria), Kriminálka New York (piata séria), na obrazovky sa vráti tiež kultový seriál South Park. Z ďalších seriálových hitov sa na FANDOVI v priebehu leta predstaví scifi seriál Hviezdna brána: Atlantída a akčné seriály Útek z vezenia a Kobra 11.

Na konci júla na obrazovkách FANDY odštartuje Gambrinus liga, každý večer môžu diváci sledovať atraktívne bojové športy, z ďalších športov ich čaká Moto GP, UEFA Europa League, ATP Tour alebo European Poker Tour.

Z filmových titulov FANDA v priebehu leta odvysiela okrem českého thrilleru Kajínek napríklad ešte filmy ako Zachráňte vojaka Ryana, Takí normálni zabijaci, Klub bitkárov alebo Hartova vojna.

Unikátnu dokumentárnu tvorbu zastúpia napríklad seriály Letecké katastrofy, Tunningové vojny, kedy medzi sebou behom 24 hodín súperia dva tímy automechanikov, alebo Megatransporty, ktoré divákom predvedú, ako sa sťahuje celý dom, desať jachiet naraz alebo iné neobvyklé náklady.

 

Mohlo by vás ešte zaujímať