Reklama

Priamy prenos AC Sparta Praha-FC Admira Wacker Mödling na Fandovi

Fanda odvysiela vo štvrtok 9. augusta 2012 priamy prenos z 3. predkola Európskej ligy medzi AC Sparta Praha a FC Admira Wacker Mödling. Priamy prenos je naplánovaný so začiatkom o 20:00 hod. O deň neskôr (10.8.2012) si budú môcť všetci fandovia pozrieť aj záznam tohto stretnutia a to o 15:15 hod. Pôvodne plánovaný film Kto z koho (The Score) bude odvysielaný v náhradnom termíne 23.8. od 20:00 hod.
Pokračovanie nižšie:


Fanda je dostupný v základných ponukách vo vybraných káblových rozvodoch či u IPTV operátorov, ako aj v satelitných platformách Skylink, CS Link a DIGI TV. Pripomeňme, že u DIGI TV je program dostupný len zákazníkom v Českej republike.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentár

  1. chcem sa vyjadrit k vysielaniu na stanici digi sport stanice fanda. preco to ide len vcechach .u nas na slovensku na digi to islo 2dni apotom to zakodovali. uvadzaju tam futbal a j ked mi taktiez platime za sat digi ako v cr inak to je velmi fajn. sat vdigi vysiela dobre. na tv sa nam ukazuje info ze fanda ide aj na digi tv tak bude niekedy odblokova na a uvidime ju na slovensku. dakujem vrba.2/8/2012

Komentáre už nie sú povolené.