Reklama

O Smart TV box prejavilo za prvý mesiac viac ako 1000 záujemcov

Spoločnosť Antik informovala o spustení novej IPTV služby, ktorá bude dostupná na celom území SR, v júni ako reakciu na spoplatnenie služieb satelitných platforiem Skylink a CSlink a už za prvý mesiac sa zaregistrovalo na odber Smart TV boxu viac ako 1000 Slovákov.
Pokračovanie nižšie:


Hlavnou výhodou Smart TV Boxu bude bezplatný príjem slovenských a českých programov. Jedinou podmienkou bude nutnosť pripojiť zariadenie k internetu a to v rámci celého Slovenska.

V našej redakcii portálu SatelitnáTV.sk sme už Smart TV Box mohli testovať. Prvé skúsenosti s ním sa môžete dočítať v správe: Testovali sme Smart TV Box, ktorý umožnuje sledovať televíziu cez internet.

Do dnešného dňa evidujeme viac ako 1000 záujemcov, čo značí, že ľudia majú o bezplatnú IPTV naozaj záujem,“ informuje Vlastimil Lakatoš, manažér IPTV spoločnosti Antik Telecom. „SmartTVbox spraví z bežného televízora „inteligentnú TV“, ktorá bude mať manuálnu voľbu kvality obrazového streamu a v prvej fáze prinesie 20-dňový archív najobľúbenejších programov, programového sprievodcu až na 14 dní a internetový prehliadač kdekoľvek na Slovensku“, dodáva Lakatoš.

V ďalšej verzii umožní Smart TV box sledovanie HD programov, nahrávanie (PVR), zastavenie a pretočenie obrazu aj živého vysielania, využívanie mediaportálu, DLNA a video na požiadanie. Okrem toho prinesie aj TV Anywhere, vďaka ktorej budú môcť zákazníci sledovať vybrané programy na TV, smartfóne či tablete.

Mohlo by vás ešte zaujímať