Reklama

DIGI TV pridáva do ponuky TV Fanda

Satelitná platforma DIGI TV, ktorá pôsobí na satelitnej pozícii 1 stupeň západne spustila technické testy s promo vysielaním nového českého televízneho kanálu TV Fanda, ktorý má odštartovať svoje vysielanie už dnes 14. júla 2012 o 16:00 hod. Vysielanie programu je však dosutupné iba zákazníkom v Českej republike. Slovenskí zákazníci DIGI TV tak k tomuto programu nebudú mať prístup podobne ako napr. k programu TV Nova.

Vysielanie TV Fanda je dostupné na satelite Intelsat 10-02 (1°W), frekvencii 12 607 MHz a samozrejme kódované v systéme Nagravision 3.
Pokračovanie nižšie:


TV Fanda je fanúšik do pekných dievčat, do poriadnej akcie a do super seriálov a filmov. Je fanúšik do športu aj do zábavy. Je fanúšikom do všetkého čo robí chlapa chlapom”, uvádza samotná televízia na svojej oficiálnej webovej stránke fanda.nova.cz.

Pripomeňme, že vysielanie TV Fanda bude dostupné od začiatku aj na satelite ASTRA 3B (23,5°E) pre zákazníkov satelitných platforiem Skylink a CS Link.

Technické parametre pre príjem:
Družica: Intelsat 10-02 (1°W)
Frekvencia: 12 607 MHz
Polarizácia: Vertikálna
FEC: 3/4
SR: 27500
Norma: DVB-S
Modulácia: QPSK
Kódovanie: áno

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. hajzly rumunske tak na slovensko to nespustia fandu koncim s nimi

  2. Mať aj Digi a zohnať si Sky link a budeš mať aj fandu . 🙂

  3. Digi robi snama čo chce. Krmi nasmadarmi anajnovšie čina.A zrušili ovladanie, usporiadat, presun a vymaž programy.

  4. Slovenskí zákazníci DIGI TV tak k tomuto programu nebudú mať prístup podobne ako napr. k programu TV Nova.

    my nemáme tv nova? odkedy?
    kto píše takéto hlúposti? ja mám tv nova vysielané v digi na slovensku

  5. ja tiez mam tv NOVA,,,, cez DIGI, , neviem naco davaju tie Rumunske kanaly, komu ich treba na slovensku??

  6. Nevysielanie Premier League na Digi tv jej veľmi ublíži./od augusta 2013/ veľa abonentov si ju dalo zaviesť len pre túto ligu. Nech pracovníci pouvažujú o zavedení nových programov./Fanda, Sport2,ČT sport,Slovák Sport, MGM a podobne. Priplatíme si aj nejaké to euro a budeme mať najlepší satelit na Slovensku. Porozmýšlajte prosím. a tých euro som myslel aj 5 /slovom päť/ Urobte nejakú akciu medzi nami. Ďakujem Julo

Komentáre už nie sú povolené.