Reklama

Slovak Sport TV odvysiela prípravné zápasy HC Slovan pred prvou sezónou v KHL

Nová slovenská športová televízia Slovak Sport TV, ktorá by mala spustiť svoje vysielanie ako to uvádza samotná televízia už v najbližších hodinách, prinesie svojim divákom okrem iného aj prípravné zápasy HC Slovan, ktoré sa odohrajú ešte pred štartom sezóny v KHL. Pre portál SatelitnáTV.sk to povedal Róbert Greguš, generálny riaditeľ novo pripravovanej televízie Slovak Sport TV.
Pokračovanie nižšie:


Prvý prípravný zápas odohrá Slovan na domácej pôde v Slovnaft Arene už 3. augusta 2012 o 17:00 hod. so Spartakom Moskva a vďaka televízii Slovak Sport TV tak budú môcť zhliadnuť tento prípravný zápas aj športový fanúšikovia u televíznych obrazoviek.

Pripomeňme, že Slovak Sport TV by mal byť od svojho začiatku vysielania sprístupnený najskôr nekódovane na satelite ASTRA 3B (23,5°E), neskôr už len zákazníkom satelitnej platformy Skylink. Podľa samotnej televízie by sa malo jej vysielanie objaviť na satelite už v najbližších hodinách no presnú hodinu nám generálny riaditeľ televízie Róbert Greguš nechcel upresniť rovnako ako programovú schému.

Oficiálne informácie o zaradení Slovak Sport TV do iných satelitných platforiem či káblových sieti zatiaľ neboli zverejnené.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Je zaujímavé ako chce odštartovať televízia ktorá nechce zverejniť svoj presný dátum štartu a ani programové schéma. Toto má od profesionality ďaleko.

  2. Ježiši, ale sa to ťahá a ťahá do nekonečna… Nie, že to spustia na pár hodín a zase budú off air. 😀

  3. trt štart je oficiálny na 1.7 a dovtedy môžu mat odklad aj 5x len aby im vyšiel štar to je hlavné držím im palce

  4. Momentalne je samotne spustenie mimo nas, problem je na strane poskytovatela prenosoveho kanalu do towercomu. My sa chceme odlisovat od inych len tym, ze budeme vysielat najviac slovenskeho sportu.

    1. Aktuálne vysiela nekódovane, takže ho môžu prijímať aj zákazníci CS Linku.

Komentáre už nie sú povolené.