Reklama

Nová bezplatná digitálna káblovka – kdekoľvek na Slovensku!

Po zverejnení správy o ukončení bezplatných služieb spoločností Skylink a CSlink, pripravil operátor ANTIK na pomoc dotknutým zákazníkom garantovaný bezplatný TV balík na svojej novej platforme SmartTVbox. Nový „Vstupný balík“ bude bez mesačných poplatkov. Na začiatok ponúkne viac ako 20 televíznych staníc obyvateľom, ktorí majú internet kdekoľvek na Slovensku.

Ako reakciu na nedávne zverejnenie informácií o spoplatnení služieb, ktoré mali zákazníci spoločností Skylink a CSlink doteraz zadarmo, prináša operátor ANTIK dotknutým klientom ale aj ostatným Slovákom garantovaný bezplatný balíček slovenských a českých programov na svojej novej platforme SmartTVbox. „Vstupný balík“ bude bez mesačných poplatkov a bude obsahovať viac ako 20 obľúbených staníc, medzi inými aj STV1, STV2, Markíza, Doma Joj, Joj Plus, TA3, ČT1, ČT2, ČT24 a iné. Pre sledovanie TV pritom nebude potrebný počítač ani televízna alebo satelitná anténa.
Pokračovanie nižšie:


SmartTVbox je malé elektronické zariadenie, ktoré si zákazníci pripoja na bežný domáci internet a televízny prijímač a umožní im sledovanie televízie, ako boli doteraz zvyknutí napríklad pri satelitnom prijme. Televízne kanály budú distribuované priamo k zákazníkom prostredníctvom ich internetového pripojenia v zakódovanom stave. Dekódovanie je riešené softvérovo, nebude potrebné zakupovať žiadnu osobitnú dekódovaciu kartu.

Projekt SmartTVbox sme pripravovali už viac ako pol roka. Po zverejnení informácie, že ľudia prídu o bezplatné vysielanie od Skylinku a CSlinku sme sa rozhodli proces uvedenia na trh urýchliť. Prvé SmartTVboxy budú na Slovensku dostupné už v priebehu júla. Stačí, ak majú klienti bežné internetové pripojenie o priemernej rýchlosti približne 2 Mbit/s, pričom podmienkou nie je mať internet od našej spoločnosti,“ vysvetľuje Vlastimil Lakatoš, manažér IPTV spoločnosti ANTIK Telecom.

SmartTVbox ponúka okrem možnosti sledovania televízie aj 20 dňový archív najobľúbenejších televíznych programov, elektronického programového sprievodcu až na 14 dní, možnosť nahrávania (PVR), zastavenia a pretočenia obrazu. Pripravujú sa aj HD programy, videopožičovňa i mediaportál s najobľúbenejšími internetovými aplikáciami. Okrem bezplatného „Vstupného balíka“, ktorý bude obsahovať kanály STV1, STV2, Markíza, Doma, Joj, Joj Plus, Ta3, ČT1, ŠT2, ČT24, Óčko, TV Noe, TV Región, TV Lux, TV8, Residence TV, Stil TV, Regionální televize, Central Europe a Musix Box poskytne ANTIK aj svoje štandardné balíky a novinky a spolu viac ako 190 televíznych programov aj v HD kvalite. Zariadenia budú na začiatku predaja dostupné minimálne v jednej celoslovenskej sieti so spotrebnou elektronikou, v prípade záujmu si ich môžu záujemcovia rezervovať už teraz na stránke www.smarttvbox.sk.

(ANTIK)

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. je to pekna haluz!!!!!!!!! lebo mať na Slovensku KDEKOLVEK pripojenie na internet 2 Mbit//s je NEMOZNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. 2 Mbit//s je uz standard…. moj mobilny internet ma vacsiu rychlost…

  3. uz to tak vyzera ze antik objavil ameriku. len mi volako nie je jasne preco na takuto moznost davno neprisiel aj tcom ako najvacsi vlasnik DSL na slovensku, hadam preto, lebo realne to tak nefunguje? 2 Mbit//s sice je standard, ale je to aj minimum na to, aby bol SD-ckovy obraz slusne pozeratelny. a to som fakt zvedavy, ako chcu na cudzej sieti riesit QoS, pretoze ak budem popri telke aj surfovat, alebo sused bude surfovat alebo budem na mobilnom pripojeni…
    no jednoducho taky antik. fero lakatos generalnym riaditelom a kamarati z romunska robia vyvoj.

Komentáre už nie sú povolené.