Reklama

TV LUX vyhlásila súťaž pre členov Klubu priateľov

Televízia LUX vyhlásila pri príležitosti štvrtého výročia od začiatku samostatného vysielania, ktoré si pripomína práve dnes, súťaž pre členov Klubu priateľov TV LUX. Jej cieľom je získať nových podporovateľov.
Pokračovanie nižšie:


Tí, ktorí sa zapoja do súťaže, môžu vyhrať zájazd do Svätej zeme pre dve osoby, obed s riaditeľom TV LUX kdekoľvek na Slovensku, víkendový pobyt pre dve osoby v Kúpeľoch Nimnica, rodinný víkendový relaxačný pobyt, elektroakustickú gitaru a ďalšie atraktívne ceny. Súťaž trvá do 10. mája. Televízia LUX ju vyhodnotí počas Dňa otvorených dverí v televízii, ktorý bude v rámci 4. Púte katolíckych médií v Bratislave 19. mája. Bližšie informácie o súťaži je možné nájsť na internetovej stránke televízie www.tvlux.sk.

TV LUX je slovenská katolícka televízia, ktorej cieľom je produkovať kvalitný program so zameraním na duchovné a ľudské hodnoty. Usiluje sa na Slovensku budovať televíznu alternatívu, ktorá svojim divákom ponúka spravodajstvo z diania v Cirkvi, publicistické relácie, relácie pre deti a mládež, večerné filmy, katechézy, liturgie, priame prenosy z Vatikánu a ďalšie duchovné programy. Od dnešného dňa jej pribudol ďalší dôvod na oslavu, keďže televíziu je možné sledovať už aj prostredníctvom satelitu ASTRA 3B na pozícii 23,5˚ E.

(Eva Hrešková, TV LUX)

Mohlo by vás ešte zaujímať