Reklama

RTVS pripravuje mimoriadne televízne štúdio pred zápasmi Slovenska na MS v hokeji 2012

Rozhlas a televízia Slovenska (RTVS) pripravuje mimoriadne televízne štúdio, ktoré sa začne už hodinu pred oboma zápasmi Slovenska na MS v hokeji 2012. V štúdiu bude niekoľko desiatok hokejových fanúšikov a množstvo osobností – Richard Lintner, Ľubomír Višňovský, Rastislav Pavlikovský, Ernest Bokroš, Miroslav Hlinka, Rado Hecl, Jindřich Novotný a chýbať nebude ani telefonát s Jánom Filcom, ktorý je po operácií v nemocnici v Martine.
Pokračovanie nižšie:


Štúdio, ktoré budú moderovať Ľubo Hlavena a Peter Štefanec, sa začne hodinu pred plánovaným semifinálovým hokejom, teda v sobotu od 16.30 hod. na Jednotke.

RTVS zároveň mení program Jednotky a Dvojky na sobotný večer. Jednotka v sobotu o 16.30 hod. zaradí priamy prenos semifinálového zápasu Slovensko – Česká republika. Dvojka taktiež uvedie o 13.15 hod. semifinálový zápas Rusko – Fínsko.

(RTVS)

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Upozorňujem tých, ktorí stále tvrdohlavo píšu a hovoria „Slovensko-Česká republika“, že aj Slovensko je republika. Buď teda píšte a hovorte „Slovenská republika-Česká republika“ alebo „Slovensko-Česko“. Názov Česko je utvorený správne, tak ako Maďarsko, Poľsko, Rakúsko atď. Preboha, už sa konečne zbavte toho českého komplexu. Len zakomplexovaný Slovák môže hovoriť a písať „Slovensko-Česká republika“.

  2. Petra, úplne s tebou súhlasím, aj mňa rozčuľuje ak novinári stále používajú výraz Slovensko voči plnému názvu Česká republika, bohužiaľ nie sú schopní si zapamätať, že správny skrátený výraz pre ČR je Česko. Je to rovnaké, ako ke´d sa v médiách dokonca aj u politikov) zle vyjadruje mena euro, ktorá je plne sklonná, napr. niekoľko eur, nie euro!!! „Trhá“ mi to uši!!!

Komentáre už nie sú povolené.