Reklama

Platformy Skylink a CS Link zavádzajú servisný poplatok pre všetkých zákazníkov

Česko-slovenské satelitné platformy Skylink a CS Link, prevádzkované spoločnosťou M77 Group S.A., doposiaľ poskytovali služby spojené s príjmom satelitnej televízie (zákaznícky servis, prevádzka systému podmieneného prístupu vrátane prístupových kariet, atď.) bezplatne. Napriek tomu, že náklady na tieto služby neustále rastú, chcú obe platformy i naďalej udržať súčasnú úroveň ich kvality. Preto s účinnosťou od 1. septembra 2012 zavádzajú jednotný Servisný poplatok 1,20 Eur mesačne za služby spojené s príjmom satelitnej televízie. Používatelia všetkých platených programových ponúk Skylink a CS Link však budú mať Servisný poplatok zahrnutý v predplatnom a nebudú ho musieť teda platiť zvlášť. Cena platených balíčkov pritom zostáva bezo zmeny.
Pokračovanie nižšie:


S cieľom zmierniť dopad nového opatrenia na zákazníkov bude Servisný poplatok zavádzaný postupne podľa dátumu registrácie karty. V cene všetkých kariet registrovaných pred 1. septembrom 2012 preto bude zahrnutý Servisný poplatok na 24 mesiacov od dátumu registrácie, u kariet registrovaných po tomto dátume na 12 mesiacov od dátumu registrácie. Povinnosť hradiť servisný poplatok vzniká až po uplynutí vyššie uvedenej odkladnej lehoty. Tieto podmienky sa vzťahujú aj na karty Skylink VÝMENA.

„Používatelia starších kariet CryptoWorks, ktorých by sa poplatok týkal už od septembra 2012, si môžu zadovážiť kartu Skylink VÝMENA. Zabezpečia si tak prechod na modernejšie karty Irdeto/ICE a naviac oddialia platenie Servisného poplatku až o dva roky,“ uvádza Jaromír Glisník, predseda predstavenstva spoločnosti M77 Group S.A. “Pokiaľ naši zákazníci využijú túto možnosť výmeny karty, bude používateľov, ktorí budú nútení už od septembra platiť servisný poplatok, veľmi málo. Pôjde iba o tých používateľov, ktorí zostanú u starších kariet CryptoWorks“, dodáva.

Servisný poplatok bude možné hradiť mesačne prostredníctvom služby SIPO alebo inkasom z účtu (výhodou tohto spôsobu platby je prvý mesiac zdarma), prípadne ročne prostredníctvom všetkých štandardných platobných metód. Na kartách, ktoré po 1. septembri 2012 nebudú mať uhradený Servisný poplatok, nebude možné prijímať žiadne kódované programy, teda ani kanály zo základnej neplatenej ponuky.

TS PRAM

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. ludia už povyhadzovali antény ,už majú nalákanych dosť ludí na bezplatný satelit ,tak už možu kasírovat —- smradi ,ale dalo sa to čakať

  2. 1.2 mesacne, to je este stale zadarmo, ja odoberam balik multi za 160e rocne a co teraz ? Davat nieco zadarmo nie je dobre, podporuje to v ludoch nezdrave motivacie.

  3. Ja si myslím že ak zostanu české programy tak to nie je taká suma ktoru by som nedokázala akceptovať.Horšie by bolo ak by odpojili české programy.

  4. Celkom slušný zárobok – Počítajme že má Skylink okolo milióna zákazníkov – predaných kariet, z toho 700 000 v Čechách a 300 000 na Slovensku. Ak si predpláca v každej krajine približne 10% zákazníkov nejaký platený balíček, tí ktorí sú oslobodení od mesačného servisného poplatku, ostáva v Čechách 630 000 x 29 Kč = 18 270 000 Kč mesačne, čo je 219 240 000 Kč ročne a na Slovensku 270 000 x 1,2 Eura = 324 000 Eur, čo je ročne 3 888 000 Eur…

  5. mam predplateny balik kombi takze zatial nemusim platit servisny poplatok ale aj tak mi nejdu kodovane programy uz mesiac.

  6. vie mi niekto poradit kde mam ten poplatok zaplatit (na aku adresu) mne uz totiz zablokovali vsetky programy.dakujem

  7. Skylink zavadza zakaznikou reklamou ktora klame pisu na ich stranke s produktom od nich ze pri zaplateni napr. balika HBO na mesiac 8.90e mate ktomu sluzbu digital za0 poplatok-aj servis poplatok vcene HBO balika. To nieje pravda lebo pri registrovani karty vymena vam daju ze mate zaplateny servis poplatok jedna sa o kartu vymena za24e.na 1 rok zaplateny ..ked si objednate napr.balikHBO.kde ma byt digital zadatmona tu uhradenu dobu tak vam digital vypnu a napisu ze mate uhradit 40e .pustia vam len HBO tak potom nech sa zamyslia nad svojou reklamou na strankach s ponukou Ked to je pri uhrade 8.90 e digital ma byt za0 poplatok ,,— ved to vsetko zaplati zakaznik sam a oni sa tvaria vreklame ze to je za0 poplatok ——– pozor jedna sa o 1 roce karty cryptoworks….

  8. Skylink vysiela všetky stanice skupiny Markíza,ktorá patrí do skupiny CME a tá je za rok 2012 v strate/viď vyššie/ tak sa niet čo čudovať.

Komentáre už nie sú povolené.