Reklama

Kampaň RTVS a SZĽH na podporu slovenského hokeja štartuje dnes

RTVS dnes na svojich televíznych programových službách štartuje zaujímavú kampaň zameranú na nábor detí do hokejových prípraviek. Kampaň, ktorá vznikla v spolupráci so Slovenským zväzom ľadového hokeja (SZĽH), je postavená na veľkých hokejových osobnostiach a má za úlohu motivovať deti a rodičov, aby sa venovali aktívnemu hokejovému tréningu v kluboch v mieste svojho bydliska.
Pokračovanie nižšie:


RTVS týmto projektom v spolupráci so Slovenským zväzom ľadového hokeja podporuje slovenský hokej. Uvedomujeme si, že slovenský hokej udržia nad vodou len a len nové deti, ktoré sa mu budú venovať. Je to samozrejme výzva aj pre rodičov. Sme radi, že také osobnosti ako Miro Šatan a Peter Bondra sa podujali na takýto imidžový spot. Ďakujeme aj partnerom v hokejovom zväze. Veríme, že pomôžeme prilákať nové a nové deti na hokej a k športu všeobecne,“ povedal programový riaditeľ RTVS Andrej Miklánek.

Podrobnosti o projekte nájdete na internetovej stránke detinahokej.sk

Majstrovstvá sveta v ľadovom hokeji 2012 môžu diváci na Slovensku sledovať exkluzívne na Jednotke a na Dvojke. Rozhlas a televízia Slovenska odvysiela 44 zápasov naživo, z ďalších štyroch ponúkne 3. tretinu a zo šiestich odvysiela záznamy. RTVS ponúkne vo vysielaní MS v hokeji 2012 viac zápasov ako pred rokom, keď boli majstrovstvá sveta na Slovensku. Všetky zápasy, ktoré vysielame na Jednotke, budú v HD kvalite. Vysielanie z MS v hokeji budú môcť diváci sledovať aj na webovej stránke hokej.stv.sk/

Priame prenosy slovenskej reprezentácie, pravidelné športové rubriky v prúdovom vysielaní, rozšírené športové spravodajstvo a Športový magazín ponúkne poslucháčom Rádio Slovensko.

(RTVS)

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Je pekne že niekto chce zachraniť hokej na Slovensku ale najprv by sa mal urobiť poriadok v kluboch.Ja som zo Spiš.Novej Vsi a je to tu katastrofa hlavne s trenermi o vedeni ani nehovorim.

  2. Súhlasim s Alfom kluby a hlavne TRENERI su skorompovaní ide im len o peniaze výchova deti je až na druhom mieste.Asi by sme si mali najat trenerov z čiech ako repre,ale zkorumpovanym klubom na východe ako Mi,Hn ani to by nepomohlo.

Komentáre už nie sú povolené.