Reklama

CS Link vymieňa vybraným zákazníkom aj Irdeto karty za Skylink ICE

Prevádzkovateľ satelitnej platformy CS Link, spoločnosť M77 Group začala vymieňať vybraným zákazníkom karty Cryptoworks za nové ICE karty Skylink. O tejto skutočnosti sme vás už informovali pred niekoľkými dňami v správe: CS Link začína s bezplatnou výmenou kariet Cryptoworks vybraným zákazníkom za karty Skylink výmena

Podľa najnovších informácií, ktoré máme k dispozícii dostávajú nové Skylink ICE karty aj vybraní zákazníci, ktorí nevlastnia staršiu kartu Cryptoworks, ale aj novú CS Link Irdeto kartu. Rovnako sme dostali jednu novú Skylink ICE kartu tento týždeň aj my do redakcie.
Pokračovanie nižšie:


CS Link tak vymieňa napr. aj ročné IRDETO karty s aktivovaným balíkom TOTAL na jeden rok, ktoré ešte pred nedávnom získavali zákazníci na výmenu za kartu konkurenčnej satelitnej platformy (CS Link útočí na konkurenciu, ponúka kartu zadarmo aj ročné predplatné ). Pri tejto výmene však všetci zákazníci, ktorí dostali už doporučene poštou novú Skylink ICE kartu zadarmo musia zaplatiť ešte 40 eur poplatok za prechod z ročnej karty na neobmedzenú. Po neuhradení tohto poplatku inak nebudú môcť aktivovať novú kartu Skylink.

Pripomeňme však, že po výmene karty CS Link a registrácii novej Skylink karty zákazník príde o programy ako AXN či Minimax vzhľadom k tomu, že ich platforma Skylink svojim zákazníkom zatiaľ neponúka. Naopak získajú napr. program Discovery či Markíza HD ako veľa iných SD a HD programov.

Mohlo by vás ešte zaujímať