Reklama

Deň otvorených dverí v TV LUX už 19. mája 2012

Dňa 19. mája sa v Bratislave uskutoční Púť katolíckych médií. V rámci tejto púte otvorí slovenská katolícka televízia TV LUX dvere svojim divákom. Od 13:00 do 15:00 h si návštevníci budú môcť vyskúšať, ako sa sedí v moderátorskom kresle, číta z čítačky, dabuje, nahráva komentár do správ. Takisto budú mať možnosť porozprávať sa s moderátormi relácií, nahliadnuť do zákulisia príprav vysielania a stretnúť sa s riaditeľom TV LUX Jánom Bucom. Program dňa otvorených dverí bude prebiehať v Bratislave i v pobočke TV LUX v Prešove.
Pokračovanie nižšie:


Okrem otvorenia priestorov Televízie LUX je v Bratislave pripravený aj ďalší program:
13:00 – 15:00 h – deň otvorených dverí v TV LUX na Prepoštskej 5 vrátane živých vstupov do vysielania
15:00 – 17:00 h – koncert kresťanských interpretov na Kapitulskej 4 – Simona Martausová, Miro „Jilo“ Šmilňák, Eva Hrešková (Christallinus)
17:00 h – odovzdávanie Ceny Andreja Radlinského v Katedrále sv. Martina, z ktorého odvysiela TV LUX priamy prenos
18:00 h – svätá omša v Katedrále sv. Martina, z ktorej odvysiela TV LUX priamy prenos, celebruje bratislavský arcibiskup a metropolita Stanislav Zvolenský
20:00 h – projekcia filmu o Bohoch a ľuďoch v aule kňazského seminára na Kapitulskej ulici
Prešovská pobočka bude mať pre návštevníkov otvorené dvere v daný deň v čase od 13:00 do 17:00 h a o 16:00 h bude naživo vysielať Čaviareň extra.

Televízia LUX je slovenská katolícka televízia, ktorá spustila samostatné vysielanie v roku 2008 prostredníctvom satelitu a káblovej televízie. Od 4. mája 2012 vysiela aj cez satelit Astra 3B. Jej ambíciou je budovať na Slovensku televíznu alternatívu, prostriedok šírenia pokoja, povzbudenia a hodnôt.

(TV LUX)

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentár

Komentáre už nie sú povolené.