Reklama

Digitálnu televíziu Magio využíva 162 tisíc zákazníkov

Digitálnu televíziu Magio používalo k 31. marcu 2012 už 162 tisíc zákazníkov, čo predstavuje medziročný nárast takmer o 20 percent. Uvádza to spoločnosť Slovak Telekom vo svojej tlačovej správe. Pripomeňme, že pred necelým rokom to bolo približne 150 tisíc zákazníkov.

Digitálna televízia Magio od Slovak Telekomu odštartovala na konci roka 2006 od kedy predstavila svojim užívateľom niekoľko nových aplikácií či funkcií ako napr. prispievanie na sociálnu sieť Facebook, spustenie programu od začiatku alebo Magio archív.
Pokračovanie nižšie:


Za posledné tri mesiace boli do programového rastra pridané aj viaceré televízne kanály ako aj nový filmový balíček s názvom Filmový Prémium, ktorý obsahuje programy FilmBox Plus, FilmBox Family, FilmBox Extra1 a FilmBox HD.

Významnému rozšíreniu došlo aj u videopožičovne, kde sa rozšírila ponuka za posledné mesiace o tituly dvoch major štúdií Universal a Walt Disney. Vďaka čomu prichádzajú nové filmové tituly do Magio videopožičovne v rovnakom čase ako do slovenskej distribučnej premiéry na DVD a Blu-ray.

Mohlo by vás ešte zaujímať