Reklama

CS Link zrušil predajcom dobíjanie kreditu na servisnom webe, ako sa to dotkne koncových zákazníkov?

Prevádzkovateľ satelitnej platformy CS Link, spoločnosť M77 Group, ukončila od 1. apríla 2012 možnosť dobíjania kreditu svojim autorizovaným predajcom na servisnom webe. Ako sa táto zmena dotkne koncových zákazníkov? Keďže kredit zo servisného webu používali predajcovia na aktiváciu programov pre koncových zákazníkov, znamená to, že predajcovia už ďalej nebudú môcť svojim zákazníkom aktivovať platené programy na dekódovacích kartách CS Link.
Pokračovanie nižšie:


Po ukončení distribúcie dobíjacích kupónov tak platforma CS Link ukončuje ďalší z možných spôsobov aktivácie programov pre svojich zákazníkov – aktiváciu platených programov priamo u autorizovaných predajcov v hotovosti. Vzhľadom k tomu, že niektorí predajcovia ešte majú na svojich účtoch nejaký kredit, môžu ho ešte využiť na aktivácie pre svojich zákazníkov, ale len do úplného vyčerpania kreditu.

Zákazníci CS Linku tak budú mať po úplnom vypredaní dobíjacích kupónov a vyčerpaní kreditu predajcov na aktivácie u predajcov pre zaplatenie aktivovaných programov v SR na výber z troch možností – platba kartou, prevodným príkazom či trvalým platobným príkazom.

Pripomeňme ešte, že platforma CS Link tento rok už obmedzila dĺžku predplatného u vybraných balíkov, úplné zrušila balík TOTAL, či ukončila predplatné samostatných programov. Pri väčšine týchto zmenách odkazovala svojich zákzníkov vždy na platformu Skylink.

Mohlo by vás ešte zaujímať