Reklama

Zmena akčnej ponuky pre výmenu kariet Skylink

Česko-slovenská satelitná platforma Skylink informuje o novej akčnej ponuke pre výmenu starých kariet CryptoWorks. Podobná akčná ponuka je už v platnosti pre zákazníkov CS Linku. Od 1.5.2012 ju môžu využiť aj zákazníci Skylinku.

Prečo je potrebné vymeniť staré karty
Veľká časť zákazníkov Skylinku doposiaľ vlastní prístupovú kartu, ktorá je po technickej stránke typu CryptoWorks. Vzhľadom k tomu, že v tomto roku končí technická podpora zo strany dodávateľa tohto systému, bude potrebné staré karty CryptoWorks v blízkej budúcnosti postupne vymeniť za nové karty Irdeto (Irdeto ICE).
Pokračovanie nižšie:


Výmena sa týka kariet CryptoWorks so sériovým číslom začínajúcim 0000285…, 03436… a 01976….
Skylink sa snaží výmenu kariet zákazníkom zatraktívniť cenovo výhodnými akčnými ponukami. Doposiaľ platila akcia 24 € vo forme kreditu pre objednávku platenej televízie, od 1.5.2012 bude akčná ponuka ešte výhodnejšia.

Kúpte si kartu VÝMENA a získajte promo vysielanie na 2 mesiace
Registrovaný zákazník Skylinku s kartou CryptoWorks, ktorý si zakúpi kartu Skylink VÝMENA v cene 24 € s DPH získa okamžite po jej registrácii (v období konania akcie) v rámci akčnej ponuky 2 mesiace promo vysielania všetkých platených programov Skylinku s výnimkou programov Hustler a Man-X. Jedná sa o promo ponuku v celkovej hodnote cez 80 €.

Kartu Skylink VÝMENA môže zákazník získať niektorým z týchto spôsobov:
• kúpiť v predajniach satelitnej techniky alebo v elektrách,
• objednať cez registračný web Skylinku na dobierku za 24 € s DPH (poštovné hradí Skylink),
• objednať na dobierku e-mailom na adrese skylink@skylink.sk
• objednať na dobierku telefonicky na Zákazníckej linke Skylinku – 02 20 250 241 (SR).

Karta VÝMENA je typu ICE, takže funguje jak v nových prijímačoch s certifikovaným dekóderom Irdeto označených Skylink READY, tak i vo väčšine starých prijímačov s certifikovaným dekóderom CryptoWorks.
Táto akčná ponuka platí pre karty Skylink VÝMENA registrované od 1.5. do 31.7.2012.

Ako registrujete kartu VÝMENA?
1. Zapnite satelitný prijímač so starou kartou CryptoWorks na program ČT1 (Jednotka RTVS) a overte, či bez problémov funguje.
2. Pokiaľ áno, vypnite satelitný prijímač a vyberte starú kartu CryptoWorks. Vložte novú kartu VÝMENA a zapnite prijímač. Behom niekoľkých minút začne program ČT1 (Jednotka RTVS) opäť fungovať. Kompatibilitu prijímača s kartou overte prepínaním na rôzne programy Skylinku.
3. V prípade, že všetko funguje, urobte čo najskôr registráciu karty VÝMENA podľa postupu uvedeného v balení karty. Pokiaľ váš prijímač s kartou korektne nespolupracuje, doporučujeme sa poradiť s odborníkom v najbližšej predajni satelitnej techniky. Riešením môže byť aktualizácia softwaru vášho prijímača alebo jeho výmena za niektorý z moderných prijímačov Skylink READY (zoznam tu).
4. V momente registrácie sa na novú kartu VÝMENA prenesú všetky aktuálne aktívne programy z pôvodnej karty.
5. Pôvodná karta CryptoWorks bude najneskôr do 24 hodín po registrácii deaktivovaná.
Ak budete kartu registrovať počas obdobia špeciálnej akcie (tzn. Od 1.5.2012 do 31.7.2012), získate naviac na 2 mesiace od dátumu registrácie karty prístup ku všetkým plateným programom Skylinku s výnimkou programov Hustler a MAN-X.

(TS Skylink)

Mohlo by vás ešte zaujímať