Reklama

Populárnu šou Na stojáka bude vysielať od septembra Česká televízia

Kultovú českú stand-up comedy šou Na stojáka bude od septembra vysielať Česká televízia. Nakrúcanie nových dielov sa začne už túto nedeľu, ďalšie epizódy sa budú natáčať v apríli a máji.

Nové diely pôvodnej českej stand-up comedy šou Na stojáka bude natáčať Česká televízia. Úspešná koncepcia sa nemení, realizuje ju rovnaký tím, ktorý obľúbenú šou pripravoval doteraz na HBO. Zmenia sa iba dekorácie a štúdio.
Pokračovanie nižšie:


Česká televízia sa rozhodla vyrobiť nové diely dnes už kultovej relácie Na stojáka z dvoch dôvodov,“ hovorí riaditeľ programu Milan Fridrich a dodáva: „Chceme hľadať nové formy zábavy a dať im adekvátny priestor v celoplošnom programe. Zároveň sa chceme podieľať na vyhľadávaní zaujímavých komediálnych hereckých talentov a pomôcť im v začiatku ich kariéry. Začíname s ikonickou značkou, ktorá je zavedená a má svoje publikum, čo berieme ako záruku kvality. Tým ale snaha o modernú verejnoprávnu zábavu nekončí. Relácií zameraných na improvizovanú šou, satiru a paródiu alebo alternatívnu zábavu bude viac.

Relácia Na stojáka, realizovaná v produkcii filmového kanálu HBO, vznikla pred štyrmi rokmi. Originálna česká stand-up comedy vychádza z tradície známej z angloamerických barov. Zabávač sa tu na malom pódiu postaví pred publikum a v priebehu niekoľkých minút sa ich skúša pobaviť vtipmi, spevom, či improvizovanými scénkami. Svetovo presláveným sa v tomto úplne špecifickom žánri stal napríklad americký komik Lenny Bruce, s ktorým sa v životopisnej dráme Lenny režiséra Boba Fossa doslova stotožnil Dustin Hoffman.

(ČT)

Mohlo by vás ešte zaujímať