Reklama

Niekoľko tisíc zákazníkov už využilo prechod z CS Linku do Skylinku

Satelitná platforma CS Link umožňuje svojim zákazníkom prechod na platformu Skylink niečo vyše mesiaca a už túto migráciu a výmenu kariet CS Link za Skylink využilo niekoľko tisíc zákazníkov. Aktuálne sa migrácia z CS Linku do Skylinku pohybuje rádovo v jednotkách tisíc zákazníkov. Túto informáciu pre náš portál SatelitnaTV.sk poskytol Jaromír Glisník, šéf Skylinku a CS Linku.
Pokračovanie nižšie:


Pripomeňme, že pre prechod zákazníkom CS Linku do Skylink slúžia dekódovacie karty Skylink Výmena (ICE), ktoré je možné zakúpiť v každej dobrej predajni satelitnej techniky či elektre za doporučenú cenu 24 eur. Pokiaľ si však zákazník predplatí balík MULTI na 6, alebo 12 mesiacov má možnosť získať túto kartu zdarma.

Pre viac informácií ohľadom prechodu zákazníkov CS Linku do Skylinku vám doporučujeme si prečítať správu: Zákazníci CS LINKu môžu prejsť do Skylinku, kde sa dočítate všetko potrebné.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Aj tak je to zle,že nejdu všetky programy z CS linku,hlavne AXNky,a byvaly Halmark.

  2. Neverím, zase mýty a legendy…. v mojom okolí nikto nechce meniť … ľudia nedajte sa oklamať ..

  3. U nás v predajni sme už niekoľko kariet vymenily, takze ked si zoberies celu SR a CR… moze to byt kludne nejaka ta tisicka…

Komentáre už nie sú povolené.