Reklama

Maďarská MinDig TV Extra má takmer 60 tisíc zákazníkov

Maďarská platená služba pozemnej digitálnej televízie MinDig TV Extra, ktorú je možné prijímať aj v prihraničných oblastiach u nás má takmer 60 tisíc zákazníkov. Je to o 34 tisíc zákazníkov viac ako to bolo minulý rok.

Jej sesterská bezplatná služba MinDig TV má viac ako 300 tisíc užívateľov. Pokrytie oboch služieb sa rozrástlo 8 marca 2012 o dva nové vysielače, ktoré zlepšia pokrytie v hlavnom Maďarska – Budapešti.
Pokračovanie nižšie:


MinDig TV a MinDig TV Extra prevádzkuje spoločnosť Antenna Hungária. V tomto roku plánuje hneď niekoľko zmien u oboch službách. V bezplatnej MinDig TV chce ponúknuť športové HD prenosy zdarma a u služby MinDig TV Extra chce zlepšiť pokrytie v mestských častiach.

Služba MinDig TV obsahuje sedem bezplatných programov: RTL klub, TV2,M1 HD, M2HD, Duna TV, Duna world a Euronews.

Služba MinDig TV Extra obsahuje 23 programov: AXN, COOL, FILM +, NATIONAL GEOGRAPHIC, DISNEY CHANNEL, HÍR TV, ATV, PRIVATE SPICE, SPORT KLUB, FEM 3, Viasat 3, Comedy Central, Universal Channel, Spektrum, History Channel, Minimax, Cartoon Network, PRIZMA, Muzsika TV, PRO4, SPORT1, SPORT2, Dorcel + 1 prémiový kanál HBO.

(broadbandtvnews.com)

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Kúpil som kartu MinDig TV extra v Ostrihome. Nebol k nej žiadný návod, aj predavač ma odkázal len na telefonné číslo alebo E-mail adresu na karte. Na môj dotaz mi poskytli informáciu, podľa ktorej kartu môže aktivovať len osoba ktorá má v Maďarsku trvalé bydlisko. Po týždni mi programy vypli. Viete mi poradiť čo mám urobiť aby mi zakúpená karta fungovala?

    Ďakujem

    1. Kartu je potrebné registrovať na občana Maďarskej republiky.

Komentáre už nie sú povolené.