Reklama

Česká Prima COOL bude mať už tri roky

Prvého apríla pred tromi rokmi začala prvýkrát vysielať nová česká televízna stanica Prima COOL. Od tej doby si získala veľké množstvo priaznivcov, ktorí svoju náklonnosť dokazujú nielen stále sa zvyšujúcou sledovanosťou, ale aj svojim zaradením medzi priateľov Primy COOL na Facebooku. Pre všetkých, ktorí chcú osláviť s TV koniec jej batoľacieho obdobia, pripravila na oslavu vstupu do predškolského veku niekoľko televíznych darčekov.

Narodeninový večer začne 1. 4. o 20.00 dvoma úvodnými epizódami veľkolepého seriálu Terra Nova z produkcie Stevena Spielberga. Zavedie divákov do doby dinosaurov. Keď sa ľudstvo ocitne v roku 2149 na pokraji skazy, nájde spôsob, ako sa vrátiť do minulosti a kolonizovať nedotknutú prírodu pred 85 miliónmi rokov. Pre seriál bolo postavaných viac ako 250 rôznych kulís a rozpočet na jednu epizódu predstavoval okolo 4 miliónov dolárov! Štúdio si navyše prizvalo paleontológa Jacka Hornera, aby pomohol s navrhovaním realistických dinosaurov z obdobia kriedy. Líšili sa totiž od tých, ktoré sme už videli v Jurskom parku. Z tej doby poznáme vzhľad sotva 10% druhov.
Pokračovanie nižšie:


O 21.55 vpadnú na obrazovku Bastardi 2 – premiéra pokračovania českého filmu, s ktorým slávila Prima COOL minuloročné narodeniny. Tí, ktorí prvý diel filmu Bastard nevideli, nemusia zúfať. Môžu si ho pozrieť o deň skôr, a to v sobotu 30. 3. od 22.25.

V priebehu apríla čakajú priaznivcov televíznej zábavy aj ďalšie premiéry. K dvadsiatich dvom sériám seriálu Simpsonovci pribudne od 12. 4. ďalší prísun príbehov o svojráznej rodinke zo Springfieldu, tentoraz z dvadsiatejtretej série. Diváci ich môžu vidieť každý štvrtok od 20.45. A tešiť sa môžete nielen na oslavovanú päťstú epizódu, ale aj na nevšedný dabingový hlas – jednu z postáv totiž nahovoril Zdeněk Pohlreich.

S Paulom Teutulom a jeho synmi sa na Prima COOL od 10. 4. vráti Americký chopper 2. Seriál, ktorý bude každý utorok od 20.15 ukazovať, ako sa vyrábajú tie najviac cool motorky na mieru. Že si to vyžaduje nielen dobrý nápad a zručnosť, ale aj pevné nervy, sa dá predpokladať.

Víkendové podvečery (17.45) od 14. 4. sa predstaví nový americký seriál Sklad 13. V tomto priestore sa uchovávajú rôzne objekty a artefakty vládnuce nadprirodzenými silami, zozbierané za celé stáročia. Úlohou agentov tajnej služby Lattimera a Beringovej je vyhľadávať po svete ďalšie také predmety, aby nemohli ohrozovať ľudstvo. Rovnako musia monitorovať správy o nadprirodzených a paranormálnych javoch, ktoré by mohli signalizovať prítomnosť nových objektov.

Okrem seriálov sú na apríl pripravené aj lákavé filmové tituly. Napríklad komédia Malá miss Sunshine, Doba ľadová, Ťažko zamilovaný, Mystery Men, Bratstvo Čierne pracky ako aj dobrodružný film Zakázané kráľovstvo a dvojdielny film o hunskom bojovníkovi Attila.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

Komentáre už nie sú povolené.