Reklama

Filmový kanál Film+ je dostupný aj pre zákazníkov Skylinku

Zákazníkov satelitnej platformy Skylink čaká vo štvrtok 1. marca 2012 ďalšie rozšírenie programovej ponuky. Tento krát sa bude jednať o filmový kanál Film+, ktorý bol doteraz zo satelitu ASTRA 3B (23,5E) sprístupnený iba pre zákazníkov platformy CS LINK.

Film+ bude dostupný zákazníkom, ktorí majú predplatený balík MULTI, Kombi či Komplet. Cena za balíky sa po pridaní stanice Film+ nezvyšuje, zostáva bezo zmeny. Jedinou podmienkou je okrem aktivácie príslušného balíka nutné vlastniť už novú prístupovú kartu ICE/IRDETO. Pre zákazníkov so staršou kartou Cryptoworks nebude preto tento program sprístupnený.
Pokračovanie nižšie:


Nielen vyrovnané čísla sledovanosti a nesporná kvalita programu viedli k prijatiu filmového kanálu Film+ do našej programovej ponuky. Výrazným popudom k uzatvoreniu tejto dohody bol predovšetkým aktívny záujem divákov o tento kanál, ktorý pravidelne vyjadrujú v diskusných fórach a na sociálnych sietiach. Zaradenie filmového kanálu Film+ do našej ponuky považujem za ďalší výrazný krok smerom k požiadavkám našich predplatiteľov,“ povedal Jaromír Glisník, člen predstavenstva spoločnosti TradeTec, ktorá platformu Skylink prevádzkuje.

Technické parametre k prijímu stanice Film+ pre zákazníkov satelitnej platformy Skylink sú rovnaké ako pre zákazníkov platformy CS LINK.

Technické parametre pre príjem stanice FILM+
Družica: Astra 3B (23,5°E)
Frekvencia: 11 876 MHz
Polarizácia: Horizontálna
FEC: 5/6
SR: 27500
Modulácia: QPSK
Norma: DVB-S
Kódovanie: áno
Názov: Film+

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Takýto program ani nemuseli dávať, keby radšej pridali Cartoon Network, Minimax alebo AXN, ale Film+?! Škoda ladiť:-( Mimochodom, dočkáme sa nejakého detského kanála so slovenskou zvukovou stopou?

  2. A ty poznáš nejaký slovenský detský kanál, ktorý by mal Skylink pridať? Lebo ja nie.

  3. Film + je perfektný filmový kanál.Chýba čisto slovenský rozprávkový kanál – bohužiaľ !!!!

Komentáre už nie sú povolené.