Reklama

STV chce konkurovať so spravodajstvom komerčným televíziám

Slovenská televízia plánuje presunúť svoju hlavnú spravodajskú reláciu Správy STV od pondelka 9. januára 2012 o pol hodinu skôr. Okrem presunu sa spravodajstvo ešte aj predĺži z pôvodných 30 na 40 minút. Informovala o tom samotná RTVS.
Pokračovanie nižšie:


Správy STV zažnú o 19.00 hod. a budú tak konkurovať hlavnej spravodajskej relácii Televízne Noviny komerčnej televízii TV Markíza ako aj spravodajskej relácii Krimi, ktorú vysiela v rovnakom čase TV JOJ.

Riaditeľ Sekcie programu RTVS, organizačnej zložky STV Andrej Miklánek: „Naša ambícia mať mienkotvorné spravodajstvo vstupuje do ďalšej etapy. 40-minútové správy ponúknu divákom všetko podstatné v nebulvárnom, ale atraktívnom balení.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Konečne! je priam neuveriteľné, že správy na verejnoprávnej slovenskej TV trvali len 15 minút. A vraj „fundovaný“ manažment-Zemková a spol. Až po výraznej kritike verejnosti a politikov im došlo že musia mať normálne spravodajskú reláciu, snáď opajcujú to dobré z ČT24. A ešte by mali zalobodovať za vrátenie žrebovania zo štátneho tiposu na ich telku, pretože štátna firma (tipos) má vysielať v štátnej telke (stv). Takto prišlo k finančnej ujme 2 štátnych firiem-tiposu aj Stv. Mimochodom, to je na vyhadzov vedenia SDKU z tiposu!

  2. OK, len nech sa kompetentní prebudia a podporia výrobu spravodajstva v regiónoch.Nech využijú lokálne telky, no nie za 50-70 euro príspevok, nech pozrú koľko platí JOJ-ka a potom pochopia, prečo zaostávajú, prečo sa ich štáby nepotrhajú.

Komentáre už nie sú povolené.