Reklama

Skylink: Zvyšovanie cien sa neplánuje, pribudnúť by mali nové balíčky

Satelitná platforma Skylink tento rok zvyšovanie cien neplánuje. Povedal to pre náš portál SatelitnaTV.sk člen predstavenstva spoločnosti TradeTec Jaromír Glisník. Platforma zvyšovala naposledy cenu minulí rok a to len u svojho balíčka MULTI, ktorý je u zákazníkov zatiaľ najpopulárnejší. Cena sa zvýšila z pôvodný 9€ na aktuálnych 11,8€.

Od 1. januára 2012 mierne zvýšila zo satelitných platforiem svoje ceny aj platforma freeSAT by UPC Direct. O nových cenách sme vás informovali ešte v novembri 2011 na našom portáli. (freeSAT by UPC Direct mierne zvýši od nového roka svoje ceny). Zvyšné satelitné platformy DIGI TV, Magio SAT a CS LINK svoje ceny za poslednú dobu nezvyšovali a zatiaľ ich ani neplánujú zvyšovať.
Pokračovanie nižšie:


Zákazníci platformy Skylink môžu tento rok očakávať aj nové programové balíčky. Samotná platforma má v pláne okrem iného aj zvyšovať počet svojich zákazníkov s predplateným balíčkom. Počet zákazníkov platformy dosahoval koncom roka 2011 1,6 milióna z toho si priemerne predpláca platený balík cez leto 15% a počas zimy 20% zákazníkov z aktívnych dekódovacich kariet. Približne štvrtina z nich už využíva HD ponuku.

Ako nám prezradil Jaromír Glisník: „Skôr budeme zjednocovať podmienky predplatného, niektoré balíčky budeme utlmovať a nové uvedieme na trh. Naša snaha je vytvoriť podmienky pre dynamický rast predplatiteľov platenej televízie. Tomu podriadime aj našu cenovú politiku.“

Mohlo by vás ešte zaujímať