Reklama

Skylink: VÝMENA kariet s bonusom opäť predĺžená

Česko-slovenská satelitná platforma Skylink predlžuje akciu Karta Skylink VÝMENA s bonusom do 30. 4. 2012.

Vymeňte si starú kartu včas a získajte peniaze späť.
Väčšina zákazníkov Skylinku vlastní prístupovú kartu, ktorá je po technickej stránke typu CryptoWorks. Vzhľadom k tomu, že v roku 2012 skončí technická podpora zo strany dodávateľa tohto systému, bude potrebné staré karty CryptoWorks v budúcom období postupne vymeniť za nové karty Irdeto (Irdeto ICE).
Výmena sa týka kariet CryptoWorks so sériovým číslom začínajúcim 0000285…, 03436… a 01976….
Pokračovanie nižšie:


Akcia „Karta Skylink VÝMENA s bonusom“
Čiastku, ktorú zákazník za kartu VÝMENA zaplatí, získa od Skylinku späť v plnej výške formou bonusu pre objednanie platených programových balíčkov z ponuky Skylinku podľa vlastného výberu.
Akcia je časovo obmedzená. Pre jej využitie je nutné registrovať novú kartu Výmena v období od 5. 1. 2012 do 30. 4. 2012 (predĺžené). Karty registrované mimo toto obdobie, bonus pre objednanie platených balíčkov nezískajú. Pridelený bonus z akcie v období od 5. 1. 2012 do 30. 4. 2012 je možné využiť pre predplatenie voliteľných balíčkov Skylinku najneskôr 30. 6. 2012 (úhrada predplatného z kreditu).

Ako funguje zvýhodnená výmena?
Registrovaný zákazník Skylinku s kartou CryptoWorks si zakúpi kartu Skylink VÝMENA v cene 24 € / 600 Kč vrátane DPH a ihneď po registrácii (v období akcie) získa bonus na platené balíčky Skylinku v rovnakej hodnote. Karta VÝMENA je typu Irdeto ICE, takže funguje ako v nových prijímačoch s certifikovaným dekodérom Irdeto, označených Skylink READY, tak aj vo väčšine starých prijímačov s certifikovaným dekodérom CryptoWorks.

Kde získate kartu VÝMENA?
Kartu VÝMENA zakúpite buď v predajniach satelitnej techniky, alebo si ju môžete objednať cez registračný web Skylinku na dobierku za 24 € / 600 Kč vrátane DPH (poštovné hradí Skylink).

Ako registrujete kartu VÝMENA?
1. Zapnite satelitný prijímač so starou kartou CryptoWorks na program STV1 (ČT1) a overte, či v poriadku funguje.
2. Pokiaľ áno, vypnite satelitný prijímač a vyberte starú kartu CryptoWorks. Vložte novú kartu VÝMENA a zapnite prijímač. Behom niekoľkých minút začne program STV1 (ČT1) opäť fungovať. Kompatibilitu prijímača s kartou overte prepínaním na rôzne programy Skylinku.
3. V prípade, že všetko bezproblémovo funguje, vykonajte čo najskôr registráciu karty VÝMENA podľa postupu uvedeného v balení karty. Pokiaľ váš prijímač s kartou korektne nespolupracuje, odporúčame poradiť sa s odborníkom v najbližšej predajni satelitnej techniky. Riešením môže byť aktualizácia softwaru vášho prijímača alebo jeho výmena za niektorý z moderných prijímačov Skylink READY.
4. V okamihu registrácie sa na novú kartu VÝMENA prenesú všetky aktuálne aktívne programy z pôvodnej karty.
5. Pôvodná karta CryptoWorks bude najneskôr do 24 hodín po registrácii deaktivovaná.
Ak budete kartu registrovať v čase obdobia špeciálnej akcie (tzn. od 5. 1. 2012 do 30. 4. 2012), získate navyše ihneď po registrácii bonus v hodnote 24 € (600 Kč), ktorý sa pripíše na Váš kredit u Skylinku. Bonus môžete okamžite využiť pre predplatenie voliteľných balíčkov Skylinku, a to buď cez web Skylinku (registrácia a správa služieb) alebo u predajcov satelitnej techniky, ktorí majú možnosť aktivovať platené služby Skylinku (tzv. aktivačný web) alebo cez Zákaznícky servis Skylinku – email vymena@skylink.sk. Bonus je nutné uplatniť najneskôr 30. 6. 2012.

(Skylink)

Mohlo by vás ešte zaujímať