Reklama

Skylink: Viasat HD už s českou audio stopou

Na programovej pozícii Viasat HD CZ na družici ASTRA 3B (23,5°E), bola dnes pridaná už aj česká audio stopa. Program je preto už takmer pripravený na zaradenie do ponuky platformy Skylink. Viasat HD by mal rozšíriť ponuku satelitnej platformy Skylink už v najbližšej dobe. Malo by sa jednať o prvé rozšírenie HD ponuky satelitnej platformy Skylink v roku 2012.
Pokračovanie nižšie:


V rámci jednej programovej pozície Viasat HD CZ vysielajú programy Viasat Natural HD (7-19h) a Viasat History HD (19-7h). Program zatiaľ nie je sprístupnený zákazníkom satelitnej platformy Skylink, ale iba v rámci interných testov pre vybranú časť dekódovacích kariet.

V dobe písania správy nebola česká audio stopa kódovaná.

Prečítajte si tiež: Viasat HD čoskoro v platforme Skylink, česká lokalizácia sa pripravuje

Technické parametre pre príjem:

Družica: Astra (23,5°E)
Názov: Viasat HD CZ
Frekvencia: 12 207 MHz
Polarizácia: Vertikálna
FEC: 3/4
SR: 27500
Norma: DVB-S2
Modulácia: 8PSK
Provider: Skylink

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentár

  1. Len sa nechám prekvapiť, kedy začne Skylink na webe promovať informáciu, že k 31.1.2012 treba preladiť všetky slovenské TV, veď ak nechytia 1.2. žiadny slovenský program, tak hotlinku Skylinku atakujú nespokojní zákazníci! A technici sa aj zbláznia, nie každý zákazník zvládne naladiť nový transpordér! A to nespomínam že na február chystajú ďalšie preľadenia, to si fakt myslia že sú ľudia ochotní si volať 2x po sebe technikov? veď to už vychádza ako káblovka, Skylink by sa mal na tým zamyslieť a prelaďovanie nastaviť tak, aby sa obdobie prelaďovania prekrývalo aspoň mesiac-dva. Koľkí zákazníci sa na**rú a prejdú na káblovky či operátorov, ktorí im to v paušály urobia sami. Pozrite sa aké zmeny chystajú (odkaz zmazaný)

Komentáre už nie sú povolené.