Reklama

Deluxe Music a Deluxe Lounge HD ukončia vysielanie?

Nemeckej firme Deluxe Television, ktorá prevádzkuje okrem iných aj nekódovaný hudobný kanál Deluxe Music hrozí bankrot. Kanál ktorý je alternatívou pre MTV a vysiela nekódovane na satelitnej pozícii ASTRA 19,2E môže tak ukončiť svoje vysielanie.

Okresný súd v Mníchove už začal konkurzné konanie voči vysielatelovi so sídlom v Ismaningu. Už bol menovaný aj správca, ktorý obmedzí ďalšie kroky firmy. Zatiaľ nie je jasné aký bude mať nová situácia vplyv na vysielanie kanálu Deluxe Music.
Pokračovanie nižšie:


Firmu Deluxe Television založili v roku 2004 dvaja nemecký mediálni podnikatelia: Markus Langemann a Cosmin-Gabriel Ene. Firma za zaoberá výrobou televíznych a rádiových hudobných programov pre ľudí vo veku od 25 do 59 rokov. Od roku 2005 spustila svoj celodenný nekódovaný hudobný kanál Deluxe Music. Vďaka vysielaniu v káblových rozvodoch a prostredníctvom satelitu prijíma kanál viac ako 30 miliónov európskych domácností.

Od roku 2007 firma prevádzkuje aj rádio stanicu Radio Deluxe Lounge. V roku 2009 spustila platený kanál vo vysokom rozlíšení Deluxe Lounge HD, ktorý je dostupný aj u nás pre zákazníkov satelitnej platformy Skylink.

(satkurier.pl)

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. zdravým ….pokial sa nemýlim tak tento kanál Deluxe music vysiela aj z družice ASTRA (23,5°E)

    1. Áno máte pravdu. Na satelite ASTRA (23,5°E) je však v rámci paketu KD a kódovaný.

Komentáre už nie sú povolené.