Reklama

CS LINK zatiaľ nema v pláne ukončiť distribúciu dobíjacích kupónov

Prevádzkovateľ satelitnej platformy CS LINK, spoločnosť Media Vision v najbližšej dobe neplánuje ukončiť distribúciu svojich dobíjacích kupónov, ktoré slúžia na dobíjanie kreditu a aktiváciu programov prostredníctvom zákazníckeho účtu aj napriek tomu, že platforma ponúka už svojim zákazníkom možnosť aktivácie programov priamo u autorizovaného predajcu podobne ako je to u platformy Skylink už od septembra 2011.
Pokračovanie nižšie:

Prečítajte si: CS Link: Platené programy je možné aktivovať priamo u predajcov

„Zatiaľ nie je v pláne, že by sa ukončovali kupóny. Zatiaľ je ďalej možné kupóny distribuovať a je možné nimi dobíjať kredit.“ Pre náš portál SatelitnaTV.sk to povedal Jan Hataš zo spoločnosti Media Vision.

Dobíjacie kupóny nie sú výhodné hlavne pre zákazníkov na Slovensku, keďže ich poväčšine predajcovia predávajú za vyššiu cenu ako je doporučená z dôvodu malého zisku, alebo ich nepredávajú vôbec. Zákazníkom preto odporúčame využiť platbu kreditnou kartou prostredníctvom internetu, cez svoj zákaznícky účet na stránkach cslink.sk, alebo zájsť k autorizovanému predajcovi spolu s číslom dekódovacej karty, ktorý aktivuje akýkoľvek balík bez ďalších poplatkov. Aktivácia prebehne v tomto prípade okamžite.

Mohlo by vás ešte zaujímať