Reklama

Satelitná platforma n na karte sa rozšíri o nové HD programy

Poľská satelitná platforma n na karte sa rozšíri od 15. decembra 2011 o štyri nové programy vo vysokom rozlíšený. Informuje o tom samotná platforma na svojim oficiálnych webových stránkach.
Pokračovanie nižšie:


Aktuálne je už aj známe o aké nové programy sa bude jednať. Mali by to byť nové kanály nPremiumHD, nPremiumHD2, nPremiumHD3 a nPremiumHD4, ktoré odštartujú na poľskom trhu presne 15. decembra 2011. Programy tak budú od svojho štartu dostupné aj v prepaid službe n na karte. Nebudú však zaradené do žiadneho zo súčasných balíkov, ale do nového balíka nPremiumHD, ktorý si budú môcť aktivovať len zákazníci s už aktivovaným balíkom Domowy HD spolu s Premium HD. Plná ponuka programov tak bude stáť 59,7 zlotych (13,34€) a bude obsahovať až 42 kanálov z toho 20 programov vo vysokom rozlíšení (HD).

Poľská prepaid platforma n na karte vysiela prostredníctvom satelitnej pozície Hot Bird (13°E). Svoj signál kóduje v systéme Conax a pre príjem je preto potrebný buď spárovaný modul, alebo satelitný prijímač spolu s dekódovaciou kartou.

Mohlo by vás ešte zaujímať