Reklama

Film Europe Channel s pestrou vianočnou a silvestrovskou ponukou

Nová televízna stanica FILM EUROPE CHANNEL, ktorú 17. novembra tohto roku spustila mediálna spoločnosť Film Europe Media Company, poteší českých a slovenských divákov počas vianočných a novoročných sviatkov skvelou filmovou ponukou, viacerými filmovými hitmi, televíznymi premiérami, filmami ocenenými viacerými festivalovými cenami. Filmy z ponuky Film Europe Channel sú bez reklám a v pôvodnom znení s titulkami.
Pokračovanie nižšie:


Filmové hity
Film Europe Channel počas vianočných a novoročných sviatkov uvedie rad európskych filmov, medzi ktorými nebude chýbať Oscarom ocenený film poľského režiséra Romana Polanského Pianista, dva filmy francúzskeho režiséra Françoisa Ozona – Angel a 8 žien so skvelým hereckým obsadením C. Deneuveová, I. Huppertová, B. Bejartová, historický veľkofilm Belphegor – fantom Louvru. Počas sviatočných dní diváci uvidia obľúbené romantické komédie Láska nebeská s Hugom Grantom a Brigit Jones I, II s Renée Zellweger.

Aj pre deti
V ponuke deťom sú na Vianoce pripravené klasické rozprávky – holandská rodinná rozprávka Hrdinovia z Daranu a svetoznámy príbeh Paleček vo francúzskom filme v hlavnej úlohe s Catherine Deneuve.

Televízne premiéry
Film Europe Channel ponúkne počas sviatkov nielen vianočné filmové hity, ale aj novinky – viaceré televízne premiéry zamerané na európske umelecké legendy. Po prvýkrát budú mať možnosť diváci vidieť dva nové filmy z obdobia W. A. Mozarta. Francúzsky film z roku 2010 Nannerl, Mozartova sestra o rodinnom zázemí Mozarta a rakúsko-španielsko-taliansky film z roku 2009 Já, Don Giovanni o mladom libretistovi, ktorý stál pri zrode Mozartovej opery Don Giovanni, natočený svetoznámym režisérom Carlosom Saurom. V premiére Film Europe Channel uvedie aj nemecko-francúzko-maďarský film z roku 2008 Clara – film o hudobnom skladateľovi R. Schumannovi a Rembrandova nočná hliadka – britský film režiséra Petra Greenawaya o jednom z najvýraznejších barokových európskych maliarov Rembrandtovi.

V televíznej premiére Film Eupore Channel počas vianočných sviatkov uvedie aj filmy s historickou témou na pozadí ženských príbehov – poľský film Malá Moskva ocenený poľskými filmovými cenami a taliansko-francúzsky kontroverzný film s oceneniami z Benátok Mária /25. 12. / v hlavnej úlohe so Juliette Binoche.

Film Europe Channel je televízia s ponukou kvalitných európskych filmov bez reklám. V súčasnosti ho na Slovensku šíria satelitné platformy Skylink a Magio Sat a IPTV služba Magio. Satro ako prvé zaradilo od 1. 12. 2011 Film Europe Channel vo vysokom rozlíšení HD.

(Film Europe Channel)

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentár

  1. Vyzera to vyborne, presne takyto format tu velmi chybal, tesim sa a drzim Film Europe Channel palce!!!

Komentáre už nie sú povolené.