Reklama

UPC rozširuje televíznu ponuku o Markízu HD a FilmBox Family

Spoločnosť UPC, najväčší káblový operátor na Slovensku, rozširuje od 3. novembra svoju televíznu ponuku hneď o dve nové stanice. Tou prvou je Markíza HD, ktorá ponúka najsledovanejšej slovenskej stanice vo vysokom rozlíšení, a druhou rodinná televízna stanica FilmBox Family.

Spoločnosť UPC BROADBAND SLOVAKIA zaradením týchto staníc vychádza v ústrety všetkým televíznym divákom, ktorí kladú dôraz na kvalitnú filmovú ponuku a na vysokú technickú úroveň vysielania, umožnenú HD kvalitou. Služba UPC DIGITAL, digitálna káblová televízia, po tomto obohatení ponúka viac ako 120 televíznych staníc, z toho 11 vo vysokom rozlíšení, vrátane 3D vysielania.
Pokračovanie nižšie:


Markíza HD ponúka vysielanie vybraných programov televízie Markíza vo vysokom rozlíšení, a stáva sa súčasťou základného balíčka Entry digitálnej káblovej televízie UPC DIGITAL. Diváci si tak odteraz môžu vychutnať svoje obľúbené programy detailnejšie, pretože ich uvidia vo väčšom rozlíšení, t.j. s ešte čistejším a ostrejším obrazom.

FilmBox Family je rodinná filmová televízna stanica, určená všetkým vekovým kategóriám. Diváci UPC DIGITAL ju nájdu v balíčku FilmBox, spolu so stanicami FilmBox Extra a FilmBox HD. Okrem rodinných a kreslených komédií, ponúka aj filmové dokumenty a filmy iných žánrov určených pre celú rodinu. FilmBox Family vysiela denne od 8.00 do 22.00, v českom jazyku.

Spoločnosť UPC pre ešte lepší divácky zážitok ponúka v rámci aktuálnej kampane digitálne videorekordéry, HD set top boxy a HD videorekordéry za výnimočne výhodných podmienok. Užívatelia služby UPC DIGITAL môžu napr. získať Digitálny videorekordér (DVR) ako aj HD set top box za cenu iba 2,90 €. Špičkový HD rekordér je teraz v ponuke za 4,90 €, pričom na prvé tri mesiace ho užívateľ získa bezplatne.

UPC DIGITAL, digitálna káblová televízia, ponúka okrem bohatej programovej ponuky aj celý rad funkcií, ktoré zvyšujú užívateľský komfort a prinášajú úplne nový zážitok zo sledovania televízie. UPC DIGITAL je v súčasnosti dostupný v mestách Bratislava, Košice, Žilina, Prešov, Trnava, Banská Bystrica, Pezinok, Zvolen, Poprad, Nové Zámky, Levice, Dunajská Streda, Spišská Nová Ves, Hlohovec, Trenčín, Bardejov, Štúrovo, Svit, Dolný Kubín, Šamorín, Moldava nad Bodvou, Vranov nad Topľou a Michalovce.

Viac informácií o službách UPC záujemcovia získajú na UPC Infolinke 02 / 594 22 222, na stránke www.upc.sk alebo osobne na zákazníckych strediskách UPC.

Mohlo by vás ešte zaujímať