Reklama

Skylink zaraďuje do ponuky Film Europe Channel

Česko-slovenská satelitná platforma Skylink zaraďuje do svojej programovej ponuky nový filmový kanál Film Europe Channel.
Pokračovanie nižšie:


Film Europe Channel je od 17. 11. 2011 dostupný na kartách Skylink typu Irdeto alebo Irdeto ICE (séria 4 2…) a je zaradený do programovej ponuky:
• ako samostatne voliteľný prémiový program za mesačný poplatok 50 Kč, resp. 2,00 EUR (špec.symbol 251)
• ako súčasť nového prémiového balíčku Film Europe + CS TV (Film Europe Channel, Kino CS, Doku CS a Muzika CS) za mesačný poplatok 120 Kč, resp. 4,90 EUR (špec.symbol 255)
• ako súčasť programového balíčku KOMPLET (celá programová ponuka Skylink) za nezmenenú cenu 1 100 Kč (resp. 45 EUR) mesačne.

Zákazníci, ktorí majú aktuálne predplatený balíček CS TV (Kino CS + Doku CS + Muzika CS) a chcú prejsť na nový balíček Film Europe + CS TV, môžu tak urobiť nižšie popísaným spôsobom:
Skylink umožňuje jednoduchý prechod z nižšej na vyššiu službu. Stačí uhradiť predplatné vyššej služby minimálne na jeden mesiac a platbu označiť špecifickým symbolom vyššej služby a variabilným symbolom (posledných 10 čísel dekódovacej karty). Po prijatí platby sa automaticky nastaví dĺžka autorizácie vyššej služby na počet dní, ktoré sa vypočítajú takto: (nevyčerpaná čiastka za nižšiu službu + nová platba) / denná cena vyššej služby.
Program vysiela 24 hodín denne v pôvodnom znení s titulkami. Diváci sa môžu tešiť na európske filmy ocenené na medzinárodných festivaloch alebo domácimi filmovými cenami.
Program je vysielaný v kompresnom formáte MPEG-4 a pre jeho príjem je preto potrebný satelitný prijímač, ktorý tento formát dokáže spracovať (všetky HD prijímače).

Technické parametre pre príjem Film Europe:
Družica: ASTRA (23,5°E)
Frekvencia: 12 109 MHz
Polarizácia: Horizontálna
FEC: 3/4
SR: 27500
Norma: DVB-S2
Modulácia: 8PSK
Kódovanie: áno (Cryptoworks, Irdeto)
ID: Film Europe

PR Skylink, 18. 11. 2011

Mohlo by vás ešte zaujímať