Reklama

RVR udelila licenciu pre digitálne vysielanie televízii MARTIN.TV a Mestskej televízii Komárno

Rada pre vysielanie a retransmisiu (RVR) udelila v utorok 8. novembra 2011 na svojom zasadnutí dve licencie na regionálne digitálne vysielanie a okrem toho ešte predĺžila licenciu Rádiu 7.
Pokračovanie nižšie:


Prvú licenciu udelila RVR televíznej programovej služby MARTIN.TV spoločnosti GAYA s.r.o. z Martina.

Druhú licenciu udelila RVR na lokálne digitálne vysielanie televíznej programovej služby Mestskej televízii Komárno – Komáromi Városi Televízió spoločnosti COM-MÉDIA, spol. s r.o. z Komárna.

Okrem toho RVR predĺžila licenciu na multiregionálne rozhlasové vysielanie programovej služby Rádio 7 spoločnosti T.W. Rádio s. r. o. z Bratislavy. Rádio 7 vysiela prostredníctvom satelitu ASTRA 23,5E a v Banskej Bystrici v pásme FM.

Na svojom zasadnutí udelila Rada pre vysielanie a retransmisiu aj sankciu pre televíziu TA3. Viac informácii sme vám priniesli už včerajšej správe: RVR potrestala televízie za nezákonné používanie reklamy

(RVR)

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Je to výborné, že Martin má znova svoju televíziu. Zase bude „mesto“ bližšie k občanom. A čo si veľmi cením je aj to, že už robí aj vysielania zo služieb Božích a z omší.
    Konečne vidím, že keď sa hlásime ku kresťanským tradíciám, je to aj takýmto spôsobom. A za rušivý moment to vôbec nepovažujem. Je to len zvyk a ďaľšia forma zviditeľňovania sa cirkvy a diakonie.

  2. Rád si pozriem TV Martin, ale ešte som nezistil na akej frekvencií si ju budem môcť naladiť.
    Ďakujem veľmi pekne. Peter.

Komentáre už nie sú povolené.