Reklama

CS Link: Dva filmové kanály FILMBOX k balíku Mojich 6 zadarmo

Prevádzkovateľ satelitnej platformy CS Link, spoločnosť Media Vision dnes zverejnila svoju novú ponuku pre zákazníkov. Každý zákazník ktorý si objedná balíček MOJICH 6 na 3 a viac mesiacov získa do konca roka filmové kanály Filmbox a Filmbox Extra zadarmo.
Pokračovanie nižšie:


Aktuálne tak každý zákazník získa až 9 televíznych programov – 6 programov podľa vlastného výberu, 2 kanály Filmbox a pokiaľ zákazník urobí objednávku do konca novembra tak aj filmový a seriálový kanál Universal Channel.

Táto ponuka platí do 31. 12. a týka sa i objednávok s platbou SIPO alebo inkaso. Následne si môžete oba programy pridať do MOJICH 6. Výmena programov je stále bezplatná.

Túto akčnú ponuku je možné kombinovať i s inými akciami. K 6 a viac mesačnému predplatnému MOJICH 6 navyše získate balíček FILM na 3 mesiace zdarma a ešte darček podľa vlastného výberu.

Na Filmbox a Filmbox Extra/Plus v decembri uvidíte veľa hviezdne obsadených filmov ako napr. Volver, Santa je úchyl, Matador, Únoscovia, Báječná léta či rozprávku Karkulín zo strechy.

(CS Link)

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. a takto, že 2x FILMBOX na celý december pre všetkých????

Komentáre už nie sú povolené.