Reklama

Z vysielania DIGI Sport: SVK – Rusko

Priamy prenos zo zápasu Slovensko – Rusko, ktorý sa hral v Žiline, priniesla v priamom prenose televízia DIGI Sport – športová televízna jednotka na Slovensku. DIGI Sport je partnerom slovenskej futbalovej reprezentácie pri domácich stretnutiach v kvalifikácii na EURO 2012.
Pokračovanie nižšie:


Pri príležitosti tohto dôležitého duelu pripravila naša televízia v piatok vysielanie venované výlučne tomuto zápasu. Od 12.00 hod. mohli naši diváci sledovať program, ktorý vyvrcholil o 20.15 výkopom k zápasu Slovensko- Rusko pod Dubňom. Na žilinskom štadióne informácie sprostredkúvali Marek Skáčik a Michal Bachratý, hostí v bratislavskom štúdiu privítal moderátor Matúš Lukáč.


Program a hostia DIGI Sport:

Štúdio v Bratislave:
Michal Zeman – redaktor a komentátor denníka Pravda
Igor Žofčák – reprezentant SR
Jozef Majoroš – bývalý reprezentant SR
Ivan Hodúr – bývalý reprezentant SR

Štadión MŠK Žilina:
Jaroslav Šišolák – šéfredaktor DIGI Sport
Juraj Vengloš – hráčsky agent
Igor Tavač – trávnikár, správca štadióna MŠK Žilina
Jozef Kliment – generálny sekretár SFZ
Richard Hamšík – otec Mareka Hamšíka
Vlastimil Petržela – bývalý tréner Zenitu Petrohrad

DIGI Sport… žijeme futbalom …

Už z množstva a rôznorodosti hostí v našom vysielaní je zrejmé, že sme zápas a naše šance poohýbali z každej strany. Snažíme sa na šport a jednotlivé priame prenosy zo všetkých športov prinášať nový pohľad. Piatkové vysielanie pred zápasom, počas neho i po ňom je toho dôkazom.

V polčasovej prestávke sa diváci v priamom prenose dozvedeli, kto vyhral zájazd pre dve osoby na zápas najsledovanejšej ligy Arsenal Londýn – Stoke City. Súťaž sme pre slovenských i českých divákov pripravili s CK Futbal tour. Výhercom sa stal 22 ročný Košičan, ktorý na zájazd berie svojho otca. Do súťaže nám prišlo 2154 smsiek zo Slovenska a Čiech.

Po smutnom konci zápasu, kedy naše šance na postup na EURO 2012 definitívne skončili sme sa snažili priniesť radosť aspoň do 8 domácností na Slovensku, kedy sme žrebovali výhercov súťaže, ktorej partnerom bola stávková kancelária FORTUNA. Diváci DIGI Sport mali 14 dní na to, aby si správne tipli na výsledok existenčného zápasu. Urobili tak len 2 z 1029 tipov. Po dohode s partnerom FORTUNA sme do žrebovania o päť 20 € tipovacích kupónov zaradili všetkých, ktorí formálne spĺňali správny tvar sms, hoci so zlým tipom. Dvoch tipujúcich výsledok 0:1 sme odmenili podpísaným reprezentačným dresom a podpísanou oficiálnou futbalovo loptou.

Zostrih z vysielania
Komentátormi kvalifikačného zápasu Slovensko – Rusko vo vysielaní DIGI Sport boli Richard Fekete a Róbert Minařík.

Upozorňujeme, že z vysielacieho dňa pripravujeme cca 10 minútový zostrih, ktorý bude k dispozícii na našom webe: www.digisport.sk ešte dnes, pondelok, 10.októbra 2011.

….žijeme futbalom …

Kolektív DIGI Sport

Mohlo by vás ešte zaujímať