Reklama

Slovensko – Rusko v piatok na Digi Sport

Už ide naozaj o všetko. Priamy prenos zo zápasu Slovensko – Rusko, ktorý sa bude hrať v Žiline, prinesie v priamom prenose televízia DIGI Sport – športová televízna jednotka na Slovensku. DIGI Sport je partnerom slovenskej futbalovej reprezentácie pri domácich stretnutiach v kvalifikácii na EURO 2012.
Pokračovanie nižšie:


Pri príležitosti tohto dôležitého duelu pripravila naša televízia piatok venovaný výlučne tomuto zápasu. Od 12.00 hod. budú môcť diváci sledovať program venovaný práve tomuto stretnutiu pod Dubňom. Na žilinskom štadióne budú informácie sprostredkúvať Marek Skáčik a Michal Bachratý, hostí v bratislavskom štúdiu privíta moderátor Matúš Lukáč. Jeho pozvanie prijali Jozef Majoroš, Tibor Jančula a Ivan Hodúr.

S ďalšími hosťami sa budeme zhovárať priamo v dejisku zápasu, odkiaľ naživo prinesieme rozhovory s osobnosťami, ktoré majú k duelu Slovensko – Rusko určite čo povedať.

V polčasovej prestávke sa diváci v priamom prenose dozvedia, kto vyhral zájazd pre dve osoby na zápas anglickej Premier League Arsenal Londýn – Stoke City. Súťaž sme pripravili pre slovenských i českých divákov DIGI Sport s CK Futbal tour. Po stretnutí budeme žrebovať ceny pre divákov, ktorí si správne tipli výsledok duelu Slovensko – Rusko. SMS hru sme pripravili spolu so stávkovou spoločnosťou Fortuna.

Neprepínajte – Žite s repre na DIGI Sport.

Celý tím sa teší na vás i na vaše ohlasy.

….žijeme futbalom …

Kolektív DIGI Sport

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

    1. Vysiela to STV a Digi Sport. O internetovom streame žiaľ nevieme…

Komentáre už nie sú povolené.