Reklama

O platforme Digi TV sa šíria nepravdivé informácie

V poslednom období sa v Nitre, Komárne , Handlovej a v iných krajoch začali pohybovať skupiny, ktoré o DIGI TV šíria nepravdy a lži. Tvrdia, že v najbližšej dobe bude DIGI TV zvyšovať ceny, že signál, ktorý prijímajú jej klienti je len analógový a zastaraný. Vraj má spoločnosť DIGI Slovakia, ktorá je prevádzkovateľom DIGI TV dlžoby voči televíziám, ktorých signál šíri a čoskoro z dôvodu nedostatku financií zanikne.
Pokračovanie nižšie:


Spoločnosť DIGI Slovakia, s.r.o. sa dištancuje od týchto informácií. Poskytujú ich zástupcovia konkurenčných spoločností, ktoré sme už vyzvali, aby upustili od takéhoto protiprávneho a zavádzajúceho konania. Upozornili sme ich, že takýmto počínaním si zakladajú skutkové podstaty viacerých trestných činov a zdôraznili sme, že zvažujeme ďalšie právne kroky na našu obranu. Spoločnosti DIGI Slovakia v žiadnom prípade nehrozí bankrot a ani kvalita našich služieb sa nebude meniť k horšiemu.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentár

  1. “ Spoločnosti DIGI Slovakia v žiadnom prípade nehrozí bankrot a ani kvalita našich služieb sa nebude meniť k horšiemu. “ – Ale ni k lepsiemu 🙂

Komentáre už nie sú povolené.