Reklama

Hollywoodská celebrita bojuje o prežitie na Discovery Channel

Prvý diel šiestej série dokumentu Nutné k prežitiu otestuje sily amerického herca Jakea Gyllenhaala, ktorý bude musieť vypitvať zhnitú ovcu, prekonať islandské sopky, zliesť bezodné rokliny, a to všetko v podmienkach nehostinného islandského podnebia, kde silné krupobitie strieda ľadový vietor s rýchlosťou 160 km/h.
Pokračovanie nižšie:


Programom ako vždy sprevádza Bear Grylls, ktorý slúžil vo zvláštnych jednotkách armády Veľkej Británie. Bol vytrénovaný ako expert na prežitie v najťažších podmienkach. Zdolal Mount Everest, preplával Atlantický oceán a prešiel Himalájske pohorie. Bol na miestach, kde by obyčajný človek s veľkou pravdepodobnosťou prišiel o život. Zo všetkých problémov sa dostal bez následkov, pretožie vie, ako reagovať aj v tých najťažších situáciách. Ako to však dopadne, keď na svoju výpravu po Islande zoberie amatéra, ktorý naviac patrí medzi hollywoodske hviezdy?

Herec Jake Gyllenhaal je veľkým fanúšikom programu Nutné k prežitiu, takže návrh zúčastniť sa expedície Beara Gryllse prijal s veľkým nadšením. Títo dvaja muži strávia spoločne dva nezabudnuteľné dni na Islande, v krajine, ktorej dominujú hory a obrovské ľadovce, a kde sa nachádzajú jedny z najaktívnejších európskych sopiek. Jake bude musieť ísť, kam pôjde Bear, jesť, čo je Bear, a príležitostne sa dokonca ujať vedenia, keď sa bude treba vysporiadať s najextrémnejšími podmienkami, aké si len človek dokáže predstaviť.

„Trocha strachu, trocha vzrušenia… Už sa nemôžem dočkať!“, povedal Jake s úsmevom tesne pred začiatkom nakrúcania. Ak chcete zistiť, či mu úsmev na tvári a nadšenie vydržali, sledujte islandský špeciál programu Nutné k prežitiu: Muži verzus divočina v pondelok 7. Novembra o 20.05 hod na Discovery Channel.

Jake Gyllenhaal v špeciálnom programe Nutné k přežitiu: Muži verzus divočina
v pondelok 7. novembra o 20:05 hod na stanici Discovery Channel.

Mohlo by vás ešte zaujímať