Reklama

freeSAT: Inštalácia zadarmo pre nových zákazníkov

Satelitná platforma freeSAT (UPC Direct) bude s účinnosťou od pondelka 17.10.2011 prispievať všetkým svojim novým zákazníkom, ktorí si objednajú službu freeSAT medium (11 €) spoločne s balíčkom freeSAT plus (4 €) s viazanosťou na 12 mesiacov sumou 30 € na inštaláciu satelitného kompletu. Pod inštaláciou sa rozumie príjazd technika, nastavenie a montáž satelitnej paraboly. Nejedná sa o zariadenie ako parabola, LNB konvertor či koaxiálny kábel.
Pokračovanie nižšie:


Služba freeSAT medium obsahuje viac ako 100 televíznych programov, okrem toho získa zákazník do prenájmu aj digitálny satelitný prijímač spolu s dekódovacou kartou.

Programový balíček freeSAT plus je balík desiatich prémiových programov: AXN, AXN Crime, AXN Sci-Fi, Viasat Explorer, Viasat History, Cartoon Network, Boomerang, Blue Hustler, Hír TV a SportM.

Satelitná platforma freeSAT vysiela prostredníctvom satelitu Thor 0,8°W a ponúka niekoľko programových balíkov ako s viazanosťou s mesačnými poplatkami, tak aj príjem základných programov za ročný manipulačný poplatok bez ďalších mesačných poplatkov.

Mohlo by vás ešte zaujímať