Reklama

Ewing Public Relations zahajuje spoluprácu s Discovery Networks CEEMEA

Spoločnosť Discovery Networks CEEMEA sa rozhodla spolupracovať na poli komunikácie s verejnosťou s agentúrou Ewing Public Relations (EPR). Spoločnosť Discovery Networks CEEMEA je divíziou svetovej mediálnej jednotky vo faktografickej zábave Discovery Communications.

Od 1. októbra 2011 bude spoločnosť Discovery Networks CEEMEA v Českej republike a na Slovensku podporovaná na poli korporátnej komunikácie a programového PR agentúrou Ewing PR. Na Slovensku bude tieto úlohy plniť bratislavská pobočka Ewing PR agentúra Ewing Slovensko. Agentúra bola vybraná na základe výberového konania, ktoré sa uskutočnilo začiatkom tohto roka. Agentúru Ewing PR čaká trojmesačná skúšobná doba.
Pokračovanie nižšie:


Ewing Public Relations bude s Discovery Networks spolupracovať na komplexnom portfóliu PR aktivít, zabezpečovať poradenskú činnosť a realizovať konkrétne komunikačné stratégie. K jej úlohám bude patriť aj PR podpora programov z rodiny Discovery, najmä Discovery Channel, TLC, Animal Planet, Discovery Science, Discovery World, Discovery Travel & Living, Discovery HD Showcase and Animal Planet HD.

Projekt Discovery Networks za Ewing Public Relations povedie Tereza Balatková, spolupracovať na ňom bude s Veronikou Peškovou.

Discovery Networks CEEMEA má 10 značkových kanálov vysielajúcich v 16 miestnych jazykoch, v 105 krajinách na troch kontinentoch a celkový počet divákov dosahuje 130 miliónov. Centrála spoločnosti sídli vo Varšave, ďalšie pobočky sú v Londýne, Moskve, Bukurešti a Budapešti.

Mohlo by vás ešte zaujímať