Reklama

Skylink: výmena starých kariet opäť s bonusom

Česko-slovenská satelitná platforma Skylink obnovuje akciu Karta Skylink VÝMENA s bonusom.

Vymeňte si starú kartu včas a získajte peniaze späť.
Väčšina zákazníkov Skylinku vlastní prístupovú kartu, ktorá je po technickej stránke typu CryptoWorks. Vzhľadom k tomu, že v roku 2012 skončí technická podpora zo strany dodávateľa tohto systému, bude potrebné staré karty CryptoWorks v budúcom období postupne vymeniť za nové karty Irdeto (Irdeto ICE).
Výmena sa týka kariet CryptoWorks so sériovým číslom začínajúcim 0000285…, 03436… a 01976….
Našim zákazníkom odporúčame kartu vymeniť včas, aby v budúcnosti neboli vystavení zbytočnej časovej tiesni. A pretože čo najhladší priebeh výmeny kariet je rovnako v záujme Skylinku, obnovujeme od 1. 10. 2011 špeciálnu akciu „Karta Skylink VÝMENA s bonusom“. Čiastku, ktorú náš zákazník za kartu VÝMENA zaplatí, získa od Skylinku späť v plnej výške formou bonusu pre objednanie platených programových balíčkov z ponuky Skylinku podľa vlastného výberu.
Akcia je časovo obmedzená. Pre jej využitie je nutné registrovať novú kartu Výmena v období od 1. 10. 2011 do 30. 11. 2011. Karty registrované mimo toto obdobie, bonus pre objednanie platených balíčkov nezískajú. Pridelený bonus je možné využiť pre predplatenie voliteľných balíčkov Skylinku najneskôr 15. 1. 2012.
Pokračovanie nižšie:


Ako funguje zvýhodnená výmena?
Registrovaný zákazník Skylinku s kartou CryptoWorks si zakúpi kartu Skylink VÝMENA v cene 24 € / 600 Kč vrátane DPH a získa bonus na platené balíčky Skylinku v rovnakej hodnote. Karta VÝMENA je typu Irdeto ICE, takže funguje ako v nových prijímačoch s certifikovaným dekodérom Irdeto, označených Skylink READY, tak aj vo väčšine starých prijímačov s certifikovaným dekodérom CryptoWorks.

Kde získate kartu VÝMENA?
Kartu VÝMENA zakúpite buď v predajniach satelitnej techniky, alebo si ju môžete objednať cez registračný web Skylinku na dobierku za 24 € / 600 Kč vrátane DPH (poštovné hradí Skylink).

Ako registrujete kartu VÝMENA?
1. Zapnite satelitný prijímač so starou kartou CryptoWorks na program STV1 (ČT1) a overte, či v poriadku funguje.
2. Pokiaľ áno, vyberte starú kartu CryptoWorks a vložte novú kartu VÝMENA. Behom niekoľkých minút začne program STV1 (ČT1) opäť fungovať. Kompatibilitu prijímača s kartou overte prepínaním na rôzne programy Skylinku.
3. V prípade, že všetko bezproblémovo funguje, vykonajte čo najskôr registráciu karty VÝMENA podľa postupu uvedeného v balení karty. Pokiaľ váš prijímač s kartou korektne nespolupracuje, odporúčame poradiť sa s odborníkom v najbližšej predajni satelitnej techniky. Riešením môže byť aktualizácia softwaru vášho prijímača alebo jeho výmena za niektorý z moderných prijímačov Skylink READY.
4. V okamihu registrácie sa na novú kartu VÝMENA prenesú všetky programy z pôvodnej karty.
5. Pôvodná karta CryptoWorks bude najneskôr do 24 hodín po registrácii deaktivovaná.
Ak budete kartu registrovať v čase obdobia špeciálnej akcie (tzn. od 1. 10. do 30. 11. 2011), získate navyše ihneď po registrácii bonus v hodnote 24 € (600 Kč), ktorý sa pripíše na Váš kredit u Skylinku. Bonus môžete okamžite využiť pre predplatenie voliteľných balíčkov Skylinku, a to buď cez web Skylinku (registrácia a správa služieb) alebo u predajcov satelitnej techniky, ktorí majú možnosť aktivovať platené služby Skylinku (tzv. aktivačný web). Bonus je nutné vyčerpať najneskôr 15. 1. 2012.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. zakupila som si kartu skylink-Výmena za 24€.čislo karty :42552677264 Dna 8.12 som si požiadala o aktivaciu balíčka Multy zatialmi nebol aktivovany ?????Stara karta mala číslo :03436645871917na meno Jamrich Jozef je tam zmena adresi .prosím pozrite sa na tento problem a aktivujte mi Multi Balíček na 2 mesiace za cenu bonusu Ďakujem

    1. Vzhľadom k tomu, že je karta registrovaná pod menou CZK, nie je schopný Vám balík aktivovať žiadny predajca v SR. Požiadajte Skylink o zmenu meny z CZK na Euro, alebo si balík aktivujte priamo cez vaše konto. V prípade že bude mať zadanú menu € by sme vám to mohli aktivovať aj my.

Komentáre už nie sú povolené.