Reklama

Platforma Xtra TV s promo kanálom

Nová ukrajinská satelitná platforma Xtra TV, ktorá vysiela prostredníctvom satelitu AMOS 3 (4°W) spustila svoj bezplatný promo kanál. Nekódované vysielanie promo kanálu pod názvom Xtra TV Info je dostupné na transpondéri 8, frekvencii 11258 MHz, pol. H. Bude to jediný kanál v platforme, ktorý bude vysielať nekódovane (FTA).
Pokračovanie nižšie:


Na kanále Xtra TV budú môcť diváci zhliadnuť informácie o televíznych kanáloch, ktoré sú súčasťou ponuky novej satelitnej platformy. Kanál sa bude zameriavať na potencionálnych zákazníkov novej platformy, preto aj z toho dôvodu nebude zakódovaný.

Technické parametre pre príjem:
Družica: AMOS 3 (4°W)
Frekvencia: 11 258 MHz
Polarizácia: Horizontálna
FEC: 5/6
SR: 27500
Norma: DVB-S
Modulácia: QPSK
Kódovanie: Nie
ID: Xtra TV Info

Pripomeňme, že platforma Xtra TV patrí do ISTIL Group Mohammada Zahoora, bývalého akcionára platformy Poverkhnost+, ktorá ukončila svoju prevádzku v auguste roku 2010. Platforma Xtra TV ponúka za nie veľkú cenu prístup k viacerým plateným kanálom. Ponúka päť tematických balíkov v cene 29 UHR (2,68 eur) mesačne za každý z nich. Ak sa zákazník rozhodne pre všetky balíčky zaplatí iba 89 UHR (8,25 eur). Platforma bude využívať kódovací systém Conax. Samotná dekódovacia karta bude v hodnote 99 UHR (9,17 eur).

Platforma ešte oficiálne nespustila svoju komerčnú prevádzku. Štart sa očakáva v najbližších dňoch.

(satkurier.pl)

Mohlo by vás ešte zaujímať